Novica
04.10.2020

Mladi Zmaji ob zmago v zadnji četrtini

Cedevita Olimpija mladi so v drugem kolu prvega dela 3. SKL izgubili proti moštvu Konjic z rezultatom 69:60. Po tem, ko so Mladi Zmaji med tednom slavili zmago nad Calcit Basketball v Pokalu Spar, so tokrat v mali stoženski dvorani premoč morali priznati gostom iz Konjic. Le-ti so za svojo zmago trdo garali, Zmajčki so … Continued

Cedevita Olimpija mladi so v drugem kolu prvega dela 3. SKL izgubili proti moštvu Konjic z rezultatom 69:60.

Po tem, ko so Mladi Zmaji med tednom slavili zmago nad Calcit Basketball v Pokalu Spar, so tokrat v mali stoženski dvorani premoč morali priznati gostom iz Konjic. Le-ti so za svojo zmago trdo garali, Zmajčki so se namreč skozi celotno srečanje dobro upirali izkušenejšim tekmecem. Moštvo Cedevite Olimpije mladih je bilo v vodstvu po koncu prve, druge in tretje četrtine, v zadnjem delu srečanja pa zasedba ljubljanskega kluba ni uspela najti rešitve za obrambo gostov, ki so zadnjo četrtino dobili z rezultatom 17:7.

Mladi Zmaji bodo sezono nadaljevali v napornem tekmovalnem ritmu. Med tednom jih čaka povratni obračun Pokala Spar z moštvom iz Kamnika, tekmo z istim nasprotnikom pa bodo Zmajčki prihodnji konec tedna odigrali še v prvenstvu.

3. SKL; 2. KOLO 1. DELA

Mala dvorana Stožice (Ljubljana), sobota, 3. oktober:
CEDEVITA OLIMPIJA MLADI – KONJICE 60:69 (22:14, 17:22, 14:16, 7:17)
Cedevita Olimpija mladi: Gojkovič 4, Jovanovič 9, Todorovič 13, Đurkič 13, Jug 4, Negode, Daneu 10 (7 skokov), Fajfar 4, Mirkovič 4, Kotar.

STATISTIKA

Zadnje novice


Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Replika uradnega dresa - Jaka Blažič

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Adidas ESSENTIALS 3-STRIPES TEE z logotipom

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji