Novica
04.10.2020

Mladi Zmaji ob zmago v zadnji četrtini

Cedevita Olimpija mladi so v drugem kolu prvega dela 3. SKL izgubili proti moštvu Konjic z rezultatom 69:60. Po tem, ko so Mladi Zmaji med tednom slavili zmago nad Calcit Basketball v Pokalu Spar, so tokrat v mali stoženski dvorani premoč morali priznati gostom iz Konjic. Le-ti so za svojo zmago trdo garali, Zmajčki so … Continued

Cedevita Olimpija mladi so v drugem kolu prvega dela 3. SKL izgubili proti moštvu Konjic z rezultatom 69:60.

Po tem, ko so Mladi Zmaji med tednom slavili zmago nad Calcit Basketball v Pokalu Spar, so tokrat v mali stoženski dvorani premoč morali priznati gostom iz Konjic. Le-ti so za svojo zmago trdo garali, Zmajčki so se namreč skozi celotno srečanje dobro upirali izkušenejšim tekmecem. Moštvo Cedevite Olimpije mladih je bilo v vodstvu po koncu prve, druge in tretje četrtine, v zadnjem delu srečanja pa zasedba ljubljanskega kluba ni uspela najti rešitve za obrambo gostov, ki so zadnjo četrtino dobili z rezultatom 17:7.

Mladi Zmaji bodo sezono nadaljevali v napornem tekmovalnem ritmu. Med tednom jih čaka povratni obračun Pokala Spar z moštvom iz Kamnika, tekmo z istim nasprotnikom pa bodo Zmajčki prihodnji konec tedna odigrali še v prvenstvu.

3. SKL; 2. KOLO 1. DELA

Mala dvorana Stožice (Ljubljana), sobota, 3. oktober:
CEDEVITA OLIMPIJA MLADI – KONJICE 60:69 (22:14, 17:22, 14:16, 7:17)
Cedevita Olimpija mladi: Gojkovič 4, Jovanovič 9, Todorovič 13, Đurkič 13, Jug 4, Negode, Daneu 10 (7 skokov), Fajfar 4, Mirkovič 4, Kotar.

STATISTIKA

Navijaška oprema

Uradni adidas dres za sezono 2022/23 - zelen

V trgovino

Majica Cedevita Olimpija 2022 - Siva

V trgovino

Majica Cedevita Olimpija Basketball - zelena

V trgovino

Uradni adidas dres za sezono 2022/23 - oranžen

V trgovino

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji