Novica
07.10.2020

Mladi Zmaji napredovali v naslednji krog Pokala Spar

Ekipa Cedevita Olimpija mladi je kljub porazu s 63:66 na povratnem srečanju Pokala Spar proti Calcit Basketball napredovala v naslednji krog tekmovanja na račun zmage z razliko 19 točk na prvi tekmi. V nadaljevanju Mlade Zmaje čakata obračuna z Nazarji. Košarkarji moštva Cedevite Olimpije mladih so v torek gostovali v Kamniku, kjer so se na … Continued

Ekipa Cedevita Olimpija mladi je kljub porazu s 63:66 na povratnem srečanju Pokala Spar proti Calcit Basketball napredovala v naslednji krog tekmovanja na račun zmage z razliko 19 točk na prvi tekmi. V nadaljevanju Mlade Zmaje čakata obračuna z Nazarji.

Košarkarji moštva Cedevite Olimpije mladih so v torek gostovali v Kamniku, kjer so se na povratnem srečanju Pokala Spar pomerili z zasedbo Calcit Basketballa. Na prvem obračunu v mali dvorani ljubljanskih Stožic so Mladi Zmaji slavili zmago z rezultatom 81:62. Tokrat je podmladek Cedevite Olimpije na koncu srečanja s Kamničani premoč moral priznati tekmecem, a košarkarji ljubljanskega kluba so si z zajetno prednostjo iz prvega srečanja zagotovili napredovanje v naslednji krog pokalnega tekmovanja. Rezultatsko gledano sta moštvi na parketu Športne dvorane Kamnik odigrali tekmo dveh polčasov. Prvi del obračuna je zasedba Calcita dobila z razliko 15 točk, v drugem polčasu pa so Mladi Zmaji tekmece nadigrali za 12 točk. Ob zadnjem pisku sirene so košarkarji z grbom zmaja na prsih za tekmecem zaostajali za tri točke, srečanje se je končalo z rezultatom 66:63.

V naslednjem krogu Pokala Spar se bo moštvo Cedevite Olimpije mladih spopadlo s košarkarji ekipe Nazarje. Prvo srečanje v mali dvorani Arene Stožice bo na sporedu v torek, 13. oktobra. V Zgornji Savinjski dolini bodo Mladi Zmaji gostovali v ponedeljek, 19. oktobra. Še pred nadaljevanjem obračunov v pokalnem tekmovanju bodo Ljubljančani moči ponovno merili s Calcitom, tokrat na tekmi tretjega kroga v 3. SKL. Priložnost za zmagoslavje v Kamniku se bo Zmajčkom ponujala v soboto ob 16:30.

POKAL SPAR

ŠD Kamnik (Kamnik), torek, 6. oktober
CALCIT BASKETBALL – CEDEVITA OLIMPIJA MLADI 66:63 (20:16, 24:13, 7:15, 15:19)

Cedevita Olimpija mladi: Gojković, Jovanović 17, Jug 9, Kotar 3 (9 skokov), Mirković 5, Nagode 3 (6 skokov), Todorović 19 (8 skokov in 8 podaj), Đurkić 9.

 

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji