Novica
10.03.2021

Mladi upi v četrtek v Domžalah

Z Ligo Nova KBM za prvaka bo v četrtek ob 18.00 v Športni dvorani Domžale nadaljevala pomlajena zasedba Cedevite Olimpije, pomerila pa se bo s košarkarji Helios Suns. Po tednu dni se na parket vračajo košarkarji pomlajene zasedbe Cedevite Olimpije, ki se bodo v četrtek ob 18.00 v Športni dvorani Domžale udarili s Helios Suns. … Continued

Z Ligo Nova KBM za prvaka bo v četrtek ob 18.00 v Športni dvorani Domžale nadaljevala pomlajena zasedba Cedevite Olimpije, pomerila pa se bo s košarkarji Helios Suns.

Po tednu dni se na parket vračajo košarkarji pomlajene zasedbe Cedevite Olimpije, ki se bodo v četrtek ob 18.00 v Športni dvorani Domžale udarili s Helios Suns. Na uvodnih dveh tekmah so mladi upi ljubljanskega kluba zabeležili zmago proti Šenčurju (67:60) in poraz proti Rogaški (77:80). Televizijski prenos obračuna z Domžalčani bo možno spremljati na Sportklubu.

Helios Suns so v Ligi za prvaka na parket zaenkrat stopili enkrat in na domačem parketu doživeli poraz proti Termam Olimie Podčetrtku (65:72). Najboljši strelec domžalskega moštva v sezoni 2020/21 je v državnem prvenstvu nekdanji Zmaj, Blaž Mahkovic, ki v povprečju beleži 15,9 točke na tekmo. Potrebno je dodati tudi, da se košarkarji Helios Suns v tej sezoni predstavljajo tudi v Ligi ABA 2, kjer pa so na desetih tekmah doživeli kar devet porazov.

IZJAVA PRED TEKMO:

Teo Čizmić, pomočnik glavnega trenerja KK Cedevita Olimpija:
»Tekma s Helios Suns je za nas pomembna predvsem zato, da vidimo, koliko smo napredovali v zadnjih dveh dvobojih. Fantje so morali videti, kakšne so njihove obveznosti na parketu, torej igra v skoku, tek ter defenzivna tranzicija. Vedno se moramo učiti na lastnih napakah, da lahko nato napravimo korak naprej.«

 

LIGA NOVA KBM ZA PRVAKA, 3. KOLO

ŠD Domžale (Domžale, Slovenija), četrtek, 11. marec, ob 18.00:
HELIOS SUNS – CEDEVITA OLIMPIJA (TV prenos na Sportklub/spletni prenos)

LESTVICA:

M Ekipa T Z P
1. Rogaška 2 2 0 4
2. GGD Šenčur 2 1 1 3
3. Cedevita Olimpija 2 1 1 3
4. Terme O. Podčetrtek 2 1 1 3
5. Krka 1 0 1 1
6. Helios Suns 1 0 1 1

 

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji