Novica
01.03.2022

Marčevska norost s Cedevito Olimpijo!

Tekmovalna sezona 2021/22 se bo po tekmovalnem premoru prevesila v zadnji del. Pred košarkarji Cedevite Olimpije so sklepni boji za mesta v končnici 7DAYS EuroCupa in regionalne lige, v marcu pa izbrance glavnega trenerja Jurice Golemca čaka prava Marčevska norost. Le na domačem parketu jih namreč čaka kar šest obračunov z izredno zahtevnimi tekmeci v … Continued

Tekmovalna sezona 2021/22 se bo po tekmovalnem premoru prevesila v zadnji del. Pred košarkarji Cedevite Olimpije so sklepni boji za mesta v končnici 7DAYS EuroCupa in regionalne lige, v marcu pa izbrance glavnega trenerja Jurice Golemca čaka prava Marčevska norost. Le na domačem parketu jih namreč čaka kar šest obračunov z izredno zahtevnimi tekmeci v obeh mednarodnih tekmovanjih.

Košarkarji Cedevite Olimpije vstopajo v sklepni del sezone. V 7DAYS EuroCupu in regionalni ligi so pred njimi hudi boji za mesta, ki vodijo v končnico, korak bliže najboljšim ekipam v obeh tekmovanjih pa bo četa glavnega trenerja Jurice Golemca skušala napraviti že v marcu, ko jo čaka kar devet preizkušenj.

ZAGOTOVITE SI PAKET MARČEVSKA NOROST

V marcu bodo Zmaji v 7DAYS EuroCupu in regionalni ligi šestkrat na parket stopili v Ljubljani, nasproti pa jim bodo stali atraktivni tekmeci. Po sobotnem gostovanju v Baru pri Mornarju, se bodo ljubljanski košarkarji vrnili v slovensko prestolnico in v petih dneh odigrali kar tri domače tekme – v Evropskem pokalu v Stožice v torek, 8. marca, in četrtek, 10. marca, prihajata ekipi Budućnost VOLI in Promitheas Patras, v nedeljo, 13. marca, pa bo v stoženski lepotici gostovalo še moštvo Mege Mozzart.

Sledili bosta gostovanji v Bologni in Zadru, Marčevsko norost pa bodo Zmaji zaključili v Ljubljani, kamor v 7DAYS EuroCupu prihajata Umana Reyer in Valencia, v regionalni ligi pa beograjski Partizan. Obračun s črno-belimi iz Beograda bo imel poseben zgodovinski pridih, več pa bomo razkrili v prihodnjih tednih.

Vsi kupci paketov bodo prejeli posebno darilo s strani KK Cedevita Olimpija, obenem pa bodo deležni tudi ugodnosti:

  • Petrol Slovenija: posebna koda in ugodnost (gratis sendviči).
  • BTC CITY in Vodno mesto Atlantis: Prvih 100 kupcev prejme kupon, pri katerem ob nakupu vstopnice za Vodno mesto Atlantis, prejmete eno vstopnico brezplačno.
  • Naturavit: 20% popust na artikle.
  • Pharma Hemp: 20% popust na artikle.
  • Big Bang: 10% popust na izbrane slušalke in zvočnike SONY.
  • Gorenje: 10% popust ob nakupu vstopnic za posamične tekme na katerikoli izdelek na gorenje.si.

Paket vstopnic, s katerim si boste lahko ogledali vseh šest tekem, bo od torka dalje na voljo na www.shop.olimpija.com!

PAKET MARČEVSKA NOROST:
VSTOPNICA CENA
DELUXE 300,00 EUR
PREMIUM 75,00 EUR
KATEGORIJA 1 60,00 EUR
KATEGORIJA 2 45,00 EUR
PREMIUM, KATEGORIJA 1, KATEGORIJA 2 (otroci do 14 let) 15,00 EUR
ZAGOTOVITE SI PAKET MARČEVSKA NOROST

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji