Novica
18.09.2022

Luka Ščuka po poškodbi kolena na operacijo in okrevanje

Mladi in nadarjeni košarkar Cedevite Olimpije Luka Ščuka, ki bi se moral v prihajajoči tekmovalni sezoni 2022/23 kot posojeni igralec ljubljanskega kolektiva kaliti pri Mornarju iz Bara, je na pripravah na novo sezono nesrečno staknil poškodbo kolena, ki ga bo za daljše obdobje oddaljila od košarkarskih igrišč. Luka Ščuka, ki je bil v letošnjem poletju … Continued

Mladi in nadarjeni košarkar Cedevite Olimpije Luka Ščuka, ki bi se moral v prihajajoči tekmovalni sezoni 2022/23 kot posojeni igralec ljubljanskega kolektiva kaliti pri Mornarju iz Bara, je na pripravah na novo sezono nesrečno staknil poškodbo kolena, ki ga bo za daljše obdobje oddaljila od košarkarskih igrišč.

Luka Ščuka, ki je bil v letošnjem poletju del slovenske moške članske reprezentance, nastopal pa je tudi na evropskem prvenstvu za fante do 20. leta, si je na enem od treningov košarkarjev Mornarja iz Bara, kjer bi moral mladi in nadarjeni slovenski košarkar preživeti prihajajočo tekmovalno sezono, strgal prednjo križno vez desnega kolena. Luko v prihodnjih tednih čaka operacija, nato pa se bo posvetil rehabilitaciji, da se bo lahko v najkrajšem možnem času v optimalni formi vrnil nazaj na parket.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji