Novica
09.12.2021

Luka Rupnik zapušča Cedevito Olimpijo

KK Cedevita Olimpija in organizator igre Luka Rupnik sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Kreator igre, ki se je ljubljanskemu klubu pridružil ob koncu lanskega leta, je sam izrazil željo pod odhodu, vodstvo kluba pa je ugodilo njegovi želji. Slovenski reprezentant Luka Rupnik ni več član Cedevite Olimpije. Po tem, ko se je Rupnik … Continued

KK Cedevita Olimpija in organizator igre Luka Rupnik sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Kreator igre, ki se je ljubljanskemu klubu pridružil ob koncu lanskega leta, je sam izrazil željo pod odhodu, vodstvo kluba pa je ugodilo njegovi želji.

Slovenski reprezentant Luka Rupnik ni več član Cedevite Olimpije. Po tem, ko se je Rupnik minulo sezono pridružil aktualnim državnim prvakom, je pred dnevi sam izrazil željo, da zapusti ljubljanski kolektiv, vodstvo kluba pa je ugodilo njegovi želji. Rupnik je s Cedevito Olimpijo v sezoni 2020/21 osvojil naslov slovenskega državnega prvaka, na začetku te sezone pa je postal še slovenski superpokalni prvak.

Luka Rupnik je v tekmovalni sezoni 2021/22 zaigral na desetih tekmah regionalne lige in petih tekmah 7DAYS EuroCupa. V regionalnem tekmovanju je v 15,8 minutah na tekmo v povprečju dosegal 5,3 točke, 4,3 asistence in 1,8 skoke na tekmo. V Evropskem pokalu je v malo več kot 11 minutah, ki jih je povprečno preživel na parketu, dosegal 1,8 točke in 1,4 asistence.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji