Novica
24.09.2023

Ljubljano zapušča Mert Akay

KK Cedevita Olimpija in nadarjeni turški branilec Mert Akay sta se dogovorila za prekinitev pogodbe. Akay je bil del ustroja ljubljanskega kluba v minuli sezoni, ki jo je posvetil saniranju poškodb, in na začetku priprav za sezono 2023/24. Žal je njegovo vrnitev na parket prekinila poškodba kolena, Akay pa bo z rehabilitacijo nadaljeval v domovini. … Continued

KK Cedevita Olimpija in nadarjeni turški branilec Mert Akay sta se dogovorila za prekinitev pogodbe. Akay je bil del ustroja ljubljanskega kluba v minuli sezoni, ki jo je posvetil saniranju poškodb, in na začetku priprav za sezono 2023/24. Žal je njegovo vrnitev na parket prekinila poškodba kolena, Akay pa bo z rehabilitacijo nadaljeval v domovini.

Nadarjeni turški košarkar Mert Akay je v Ljubljano prispel v sezoni 2022/23. Slednjo je posvetil saniranju poškodb in pripravam na novo tekmovalno sezono 2023/24, vseskozi pa je sodeloval s klubskimi trenerji za telesno pripravo in zdravstvenim osebjem. V priprave na novo sezono s člansko zasedbo je Akay vstopil pripravljen na nove preizkušnje, žal pa si je na enem izmed treningov težje poškodoval desno koleno, natančneje strgal sprednjo križno vez.

Po dogovoru med ljubljanskim klubom in Akayem je sledila prekinitev pogodbe, Akay pa bo z rehabilitacijo nadaljeval v domovini.

Vsi pri Cedeviti Olimpiji Mertu želimo čim boljše in čim hitrejše okrevanje, in da se na parket vrne v najkrajšem možnem času!

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji