Novica
28.10.2022

Ljubljano zapušča Aaron Harrison

KK Cedevita Olimpija in ameriški krilni košarkar Aaron Harrison, ki se je ljubljanskemu kolektivu pridružil v septembru, sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Aaron Harrison se je članskemu moštvu Cedevite Olimpije pridružil po tem, ko je bilo znano, da bo Zoran Dragić zaradi poškodbe mišice, ki jo je staknil na EuroBasketu 2022, dlje časa … Continued

KK Cedevita Olimpija in ameriški krilni košarkar Aaron Harrison, ki se je ljubljanskemu kolektivu pridružil v septembru, sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe.

Aaron Harrison se je članskemu moštvu Cedevite Olimpije pridružil po tem, ko je bilo znano, da bo Zoran Dragić zaradi poškodbe mišice, ki jo je staknil na EuroBasketu 2022, dlje časa odsoten s košarkarskih igrišč.

Harrison je v regionalni ligi zaigral na treh tekmah in v povprečju na parketu preživel malo več kot 14 minut na tekmo, dosegal pa 6,7 točke, 1,3 skoke in 1,3 asistence. Tudi v 7DAYS EuroCupu je zaigral na treh tekmah, dosegal pa 8,0 točk, 1,7 asistence in 1,3 skoke na tekmo.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji