Novica
22.03.2022

Ljubljana bo gostila turnir Adidas Next Generation!

V aprilu bo Ljubljana gostila kar dva turnirja za najboljše mlade košarkarje. V Stožicah bomo namreč poleg finalnega turnirja mladinske regionalne lige lahko spremljali tudi evroligaški turnir Adidas Next Generation, ki bo potekal med 15. in 17. aprilom. Prvotno bi moral turnir, ki ga bo gostila Ljubljana, potekati v Munichu, Cedevita Olimpija pa bi morala … Continued

V aprilu bo Ljubljana gostila kar dva turnirja za najboljše mlade košarkarje. V Stožicah bomo namreč poleg finalnega turnirja mladinske regionalne lige lahko spremljali tudi evroligaški turnir Adidas Next Generation, ki bo potekal med 15. in 17. aprilom.

Prvotno bi moral turnir, ki ga bo gostila Ljubljana, potekati v Munichu, Cedevita Olimpija pa bi morala nastopati na turnirju v italijanskem mestu Varese. Po tem, ko je bil turnir v Munichu odpovedan, je gostitelj turnirja postala Cedevita Olimpija, ki je mesto na turnirju v Italiji odstopila Zaragozi.

V Ljubljani bomo lahko med 15. in 17. aprilom spremljali ekipe ALBA Berlin, Basket Brno, GAK Basketball Academy Gdynia, Next Generation Team Ljubljana, Orange 1 Bassano, Real Madrid, Žalgiris Kaunas in Cedevita Olimpija.

Vse tekme bodo potekale v mali stoženski dvorani.

V Stožicah bo 28. in 29. aprila potekal tudi finalni turnir mladinske regionalne lige, na katerem bodo poleg Cedevite Olimpije sodelovale še ekipe Mege Mozzart, Igokee m:tel in SC Derbyja.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji