Novica
25.09.2020

Liga ABA: Prioriteta, da se sezona začne

Na zasedanju skupščine Lige ABA, ki je potekala v petek, so prisotni člani trdno in soglasno zavzeli stališče o absolutni prioriteti začetka tekmovalne sezone 2020/21 v skladu z vnaprej določenim koledarjem in razporedom tekem. Ob dejstvu, da so imeli vsi prisotni skupni cilj, so se prisotni člani združenja strinjali, da se bo zasedanje skupščine Lige … Continued

Na zasedanju skupščine Lige ABA, ki je potekala v petek, so prisotni člani trdno in soglasno zavzeli stališče o absolutni prioriteti začetka tekmovalne sezone 2020/21 v skladu z vnaprej določenim koledarjem in razporedom tekem.

Ob dejstvu, da so imeli vsi prisotni skupni cilj, so se prisotni člani združenja strinjali, da se bo zasedanje skupščine Lige ABA nadaljevalo v soboto, 26. septembra, z namenom, da se sprejmejo vsi potrebni dokumenti, ter hkrati imenujejo odgovorni na vseh potrebnih mestih, da se lahko vsa tekmovanja pod okriljem Lige ABA začnejo brez zapletov.

Ob koncu zasedanja so vsi prisotni člani združenja soglasno izrazili željo, da sobotna skupščina Lige ABA poteka s prisotnostjo vseh članov.

Dokument lahko najdete na TEJ POVEZAVI.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji