Novica
04.02.2024

Karlo, hvala in srečno!

Karlo Matković v nedeljo tudi uradno zapušča člansko zasedbo Cedevite Olimpije, od ekipe pa se je poslovil že po sobotni tekmi 19. kola rednega dela regionalne lige v Čačku, na kateri je v statistiko vpisal 19 točk, devet skokov in bil z valorizacijskim indeksom 26 najbolj učinkovit igralec ljubljanskega kolektiva. V aktualni tekmovalni sezoni 2023/24 … Continued

Karlo Matković v nedeljo tudi uradno zapušča člansko zasedbo Cedevite Olimpije, od ekipe pa se je poslovil že po sobotni tekmi 19. kola rednega dela regionalne lige v Čačku, na kateri je v statistiko vpisal 19 točk, devet skokov in bil z valorizacijskim indeksom 26 najbolj učinkovit igralec ljubljanskega kolektiva.

V aktualni tekmovalni sezoni 2023/24 se je Matković predstavil na 15 tekmah BKT EuroCupa in 17 tekmah AdmiralBet Lige ABA. V regionalni ligi je v 28 minutah, ki jih je v povprečju prebil na parketu, dosegal 15,6 točke, 7,2 skoka in 2,8 blokade na tekmo, v Evropskem pokalu pa 14,8 točke, 6,4 skoke in 2,1 blokade na obračun.

V dresu Cedevite Olimpije je Matković v zadnjih dveh sezonah osvojil naslov slovenskega državnega prvaka, naslov slovenskega pokalnega prvaka in dva naslova slovenskega superpokalnega prvaka.

“V Ljubljani je bilo kar nekaj lepih spominov. V aktualni sezoni bi izpostavil tekmo s Crveno zvezdo v Tivoliju, v prejšnji pa zagotovo dvoboj s Partizanom v končnici regionalne lige. Hvaležen sem navijačem, da so bili z nami, in da so nas podpirali, tudi nas, mlade igralce. Vedno so bili tu, niso obupali nad nami. Zahvaljujem se jim tudi sam, osebno, da so bili pravi navijači. Prihajajo nove preizkušnje in želim si, da še naprej spremljajo Cedevito Olimpijo, in navijajo za ekipo,” je ob slovesu od Ljubljane povedal Karlo Matković.

Karlo, hvala in srečno!


Atraktivne akcije Karla Matkovića v dresu Cedevite Olimpije v sezonah 2023/24 in 2022/23


Cedevita Olimpija Podcast s Karlom Matkovićem v glavni vlogi

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji