Novica
11.06.2023

Kapetan Edo Murić sezono zaključil s težjo poškodbo kolena

Kapetan članskega moštva Cedevite Olimpije Edo Murić je v soboto v Hali Tivoli četrto tekmo finalnega niza končnice državnega prvenstva zaradi poškodbe desnega kolena zaključil v drugi četrtini. Zdravstveni pregled je pokazal, da si je naš kapetan strgal sprednjo križno vez desnega kolena. V zaključku druge četrtine sobotne četrte tekme finalnega niza končnice državnega prvenstva … Continued

Kapetan članskega moštva Cedevite Olimpije Edo Murić je v soboto v Hali Tivoli četrto tekmo finalnega niza končnice državnega prvenstva zaradi poškodbe desnega kolena zaključil v drugi četrtini. Zdravstveni pregled je pokazal, da si je naš kapetan strgal sprednjo križno vez desnega kolena.

V zaključku druge četrtine sobotne četrte tekme finalnega niza končnice državnega prvenstva si je kapetan Cedevite Olimpije Edo Murić poškodoval desno koleno in parket zapustil ob pomoči zdravstvenega osebja članske ekipe. Nedeljski zdravstveni pregled z magnetno resonanco je pokazal, da je poškodba hujše narave. Edo si je namreč strgal sprednjo križno vez desnega kolena, zaradi poškodbe pa bo s košarkarskih parketov odsoten daljše obdobje.

Poškodbi navkljub se je Edo v drugem polčasu tekme vrnil na klop in po zaključku četrte finalne tekme ponosno dvignil pokal za naslov državnega prvaka, njegovega tretjega v dresu Cedevite Olimpije, skupno pa že sedmega v karieri. V kapetanski vlogi je Murić skupaj s svojimi soigralci poskrbel, da je Cedevita Olimpija še drugo sezono zapored osvojila vse tri lovorike v tekmovanjih pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije, hkrati pa osvojila jubilejni dvajseti naslov slovenskega državnega prvaka.

Kapetanu želimo čim boljše in čim hitrejše okrevanje, in da se na parket vrne v najkrajšem možnem času!

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji