Novica
11.07.2024

Jones: Komaj čakam, da spoznam navijače in vse v klubu

Po dveh sezonah, ki jih je preživel v Franciji, se bo v novi sezoni v Ljubljano preselil DeVante’ Jones, ki je ob tej priložnosti tudi strnil svoje misli. Morda nekateri navijači DeVanteja Jonesa ne poznajo prav dobro, zato je prav, da DeVante’ v svojih besedah pove, kakšen človek prihaja v Ljubljano. »Navijači lahko pričakujejo delavca … Continued

Po dveh sezonah, ki jih je preživel v Franciji, se bo v novi sezoni v Ljubljano preselil DeVante’ Jones, ki je ob tej priložnosti tudi strnil svoje misli.

Morda nekateri navijači DeVanteja Jonesa ne poznajo prav dobro, zato je prav, da DeVante’ v svojih besedah pove, kakšen človek prihaja v Ljubljano.

»Navijači lahko pričakujejo delavca z zmagovalno mentaliteto, ki želi takoj napraviti razliko. Sem zelo sproščen, odprt in ljubezniv. Komaj čakam, da spoznam navijače in vse v klubu. Pred nami je dobra sezona za vse nas, in komaj čakam, da pridem v Ljubljano, in se z vsemi spoznam.«

Ob tej priložnosti smo Jonesa povprašali tudi, kaj pred prihodom v Ljubljano že ve o klubu, mestu in Sloveniji.

“O Cedeviti Olimpiji še ne vem veliko, dosti pa sem se pozanimal naokoli, pogovarjal sem se tudi s svojim agentom. O klubu sem slišal same dobre stvari. Tudi o Sloveniji ne vem veliko, kljub temu pa sem se tudi o državi že pozanimal, in komaj čakam, da pridem v Ljubljano, in začnem spoznavati ljubeznivo okolje, v katerem deluje klub.”

Za Jonesom sta dve leti v francoski ligi in sedem tekem v Košarkarski Ligi prvakov, v novi sezoni pa bo prvič zaigral tudi v AdmiralBet Ligi ABA in BKT EuroCupu.

“Navdušen sem pred mojo prvo sezono v regionalni ligi in EuroCupu. Letošnje poletje resnično delam veliko na svojem telesu, da sem v čim boljši formi, in da se čim bolje pripravim na dolgo sezono, ki je pred nami. Komaj čakam, da zaigram v obeh tekmovanjih, in da grem v vojno z mojimi soigralci. Pred nami je zabavna sezona. Ne vem, kaj lahko pričakujem od obeh tekmovanj, saj sem večino svoje mednarodne kariere preživel v francoski ligi, vem pa, da je velika razlika med tem tekmovanjem ter regionalno ligo in EuroCupom. Ponuja se mi priložnost, na katero sem čakal, odkar sem prišel v Evropo, zato komaj čakam, da skupaj spišemo novo poglavje v zgodovini.”

Jones ima tudi neposredno sporočilo za navijače.

“Komaj čakam, da vas vse spoznam. Sem izredno odprt človek, zato bo dovolj priložnosti za skupna fotografiranja, podpisovanje, druženje. Komaj čakam, da skupaj spišemo zgodovino.”

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji