Novica
19.07.2023

Jan Kosi na posojo v Cedevito Junior

Krilni center Cedevite Olimpije Jan Kosi bo prihajajočo tekmovalno sezono kot posojeni igralec ljubljanskega kluba preživel v zagrebški Cedeviti Junior. Jan Kosi, ki se je ljubljanski Cedeviti Olimpiji pridružil pred začetkom tekmovalne sezone 2022/23, bo v prihajajoči sezoni kot posojeni igralec ljubljanskega kolektiva nosil dres zagrebške Cedevite Junior. Spomnimo, kot član Cedevite Olimpije je Kosi … Continued

Krilni center Cedevite Olimpije Jan Kosi bo prihajajočo tekmovalno sezono kot posojeni igralec ljubljanskega kluba preživel v zagrebški Cedeviti Junior.

Jan Kosi, ki se je ljubljanski Cedeviti Olimpiji pridružil pred začetkom tekmovalne sezone 2022/23, bo v prihajajoči sezoni kot posojeni igralec ljubljanskega kolektiva nosil dres zagrebške Cedevite Junior. Spomnimo, kot član Cedevite Olimpije je Kosi v minuli sezoni osvojil naslov slovenskega državnega, pokalnega in superpokalnega prvaka.

Jan Kosi je v sezoni 2022/23 zaigral na sedmih tekmah AdmiralBet Lige ABA in dveh tekmah 7DAYS EuroCupa, kjer pa se v skupno desetih minutah, ki jih je preživel na parketu, ni uspel vpisati med strelce. Na regionalni sceni je v povprečju dosegal 1,1 točko in 0,6 skokov na tekmo. V slovenskem državnem prvenstvu je zaigral na štirih tekmah, v malo več kot petih minutah, ki jih je v povprečju preživel na parketu, pa je dosegal 1,5 točke in 1,3 skoke na tekmo.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji