Novica
16.07.2023

Jaka: Na domačih tekmah se nam pridružite v čim večjem številu!

Po sezoni, ki jo je preživel v Turčiji, se Jaka Blažič vrača v Cedevito Olimpijo. Kot pravi sam, se veseli nove sezone in že nestrpno čaka izzive, ki čakajo ekipo, ki jo bo s klopi vodil italijanski strokovnjak Simone Pianigiani. “Leta 2019, ko se je zagrebška Cedevita povezala z ljubljansko Olimpijo, smo skupaj vstopili v … Continued

Po sezoni, ki jo je preživel v Turčiji, se Jaka Blažič vrača v Cedevito Olimpijo. Kot pravi sam, se veseli nove sezone in že nestrpno čaka izzive, ki čakajo ekipo, ki jo bo s klopi vodil italijanski strokovnjak Simone Pianigiani.

“Leta 2019, ko se je zagrebška Cedevita povezala z ljubljansko Olimpijo, smo skupaj vstopili v ta novi projekt imenovan Cedevita Olimpija. Skupaj smo preživeli lepa tri leta, na katera me vežejo lepi in malo manj lepi spomini. Če pa povzamem to prvo obdobje, smo se skupaj z mojo družino imeli zelo dobro. Zato se resnično ni bilo težko vrniti nazaj v Ljubljano,” je ob vrnitvi v Cedevito Olimpijo povedal Jaka Blažič. Del ljubljanskega kolektiva je bil Jaka že med letoma 2011 in 2013, zato se je ozrl tudi na to obdobje. “V prvem obdobju, takrat še z Union Olimpijo, sem bil še zelo mlad, in sem na stvari gledal nekoliko drugače, kot gledam zdaj. Nisem preveč razmišljal o stvareh, o katerih razmišljam zdaj. Igralci smo bili bolj prepuščeni sami sebi, tudi organizacija ni bila na enaki ravni, kot je sedaj pri Cedeviti Olimpiji. Klub so pestili tudi finančni izzivi, a kljub vsemu imam obe obdobji, ki sem ju preživel v Ljubljani, v zelo lepem spominu.”

Sezono 2022/23 je Blažič preživel v turškem klubu Bahçeşehir Koleji, kjer pa so ga pestile poškodbe, zaradi katerih na parketu ni mogel dokazati in pokazati vsega.

“V Turčiji sem imel težave s poškodbami, za menoj je tudi operacija hrbta. Splet vseh okoliščin je botroval temu, da sem se v prejšnji sezoni pozdravil, odpočil, in sem pripravljen na nove izzive.”

Je pa Jaka seveda spremljal svojo nekdanjo ekipo, v katero se je znova vrnil letošnje poletje.

“V sezoni 2022/23 sem pogledal praktično vsako tekmo Cedevite Olimpije. Upal sem, da bodo rezultati v Evropskem pokalu boljši, a kljub vsem poškodbam, ki so pestile ekipo, so se fantje borili, dosegli polfinale regionalne lige in odigrali zelo dobro serijo s Partizanom, ter imeli na koncu dokaj uspešno sezono, sploh glede na okoliščine.”

Sestava ekipe Cedevite Olimpije pred začetkom sezone 2023/24 še vedno poteka, se je pa Jaka z nekaj besedami dotaknil moštva, ki ga bomo lahko spremljali na parketu.

“Ekipa bo poletna in mlada. Na čelu bo italijanski strokovnjak Simone Pianigiani, ki ga pozna celotna Evropa, in je imel, predvsem v Italiji, odlične rezultate. Bil je na klopi številnih velikih klubov, tako da ima ogromno izkušenj. Upam, da bomo s skupnimi močmi to mlado ekipo uspeli povezati v neko celoto s kemijo, in da bomo v prvi vrsti igrali dobro košarko in imeli dobre rezultate.”

Pred Blažičem je aktivno poletje, saj bo s slovensko reprezentanco sodeloval na svetovnem prvenstvu 2023. Reprezentanca se bo v ponedeljek prvič v letošnjem poletju zbrala in začela s pripravami.

“V ponedeljek se začnejo priprave slovenske reprezentance na svetovno prvenstvo 2023. Sem že v takšnih letih, da takšnih akcij ne morem več izpuščati, in vseh reprezentančnih aktivnosti se že zelo veselim.”

Po zaključku svetovnega prvenstva bo Jaka vse svoje moči znova usmeril v Cedevito Olimpijo, na vse naše domače tekme pa vabi vse košarkarske navdušence.

“Že zdaj, v začetku julija, pozivam vse naše navijače, da si zagotovijo sezonsko vstopnico, in da se nam pridružijo v čim večjem številu, ter da pridejo navijat za nas in nas bodrit. Želim si, da nam pomagajo, da dobro odpremo sezono, in nato nadaljujemo v takšnem ritmu.”


Vsi košarkarski navdušenci si lahko že danes zagotovite sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem članske ekipe KK Cedevita Olimpija v tekmovalni sezoni 2023/24! Sezonske vstopnice si lahko zagotovite po predprodajni ceni in po posebni ceni, ki jo prinaša aplikacija 6.Zmaj. 

ZAGOTOVLJEN SEDEŽ V STOŽICAH IN TIVOLIJU! 

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v tekmovalni sezoni 2023/24 svoje domače tekem igrali v dveh dvoranah, dvorani Stožice in dvorani Tivoli. Z nakupom sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem si boste svoj sedež zagotovili v obeh dvoranah.

MOŽNOST NAKUPA NA OBROKE! 

Če si želite zagotoviti sezonsko vstopnico in jo odplačevati na obroke, lahko pri našem sponzorju NLB to enostavno uredite z NLB plačilno kartico z odloženim plačilom Mastercard, Visa ali Karanta, ki omogočajo obročno plačevanje.

APLIKACIJA 6.ZMAJ 

Z aplikacijo 6.Zmaj si lahko vsak navijač zagotovi poseben, 20-odsotni popust pri nakupu sezonske vstopnice za tekmovalno sezono 2023/24. Akcijska ponudba bo trajala vse do 4. septembra 2023. V kolikor si želite sezonsko vstopnico zagotoviti po predprodajni ceni, si jo lahko zagotovite s posebnim 15-odsotnim popustom, prav tako do 4. septembra 2023.

Kodo za popust si lahko pridobite s prijavo v aplikacijo 6.Zmaj.

NAKUP SEZONSKE VSTOPNICE

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji