Novica
14.11.2023

Jaka Blažič je najkoristnejši igralec sedmega tedna AdmiralBet Lige ABA

Za najkoristnejšega igralca sedmega tedna rednega dela AdmiralBet Lige ABA je bil izbran kapetan članske zasedbe Cedevite Olimpije, Jaka Blažič. Kapetan članske ekipe Cedevite Olimpije Jaka Blažič je najkoristnejši igralec sedmega tedna rednega dela AdmiralBet Lige ABA. Za Blažiča je to sedma individualna lovorika za igralca kola oz. tedna v regionalni ligi v dresu Cedevite … Continued

Za najkoristnejšega igralca sedmega tedna rednega dela AdmiralBet Lige ABA je bil izbran kapetan članske zasedbe Cedevite Olimpije, Jaka Blažič.

Kapetan članske ekipe Cedevite Olimpije Jaka Blažič je najkoristnejši igralec sedmega tedna rednega dela AdmiralBet Lige ABA. Za Blažiča je to sedma individualna lovorika za igralca kola oz. tedna v regionalni ligi v dresu Cedevite Olimpije.

Blažič je na sobotni tekmi z FMP-jem Soccerbet zablestel s 24 točkami in sedmimi skoki, ob tem pa je zadel sedem od devetih metov za dve točki. Obračun z ekipo iz Železnika je zaključil z valorizacijo 31, najvišjo med vsemi igralci v ligi v sedmem kolu regionalnega tekmovanja.

Cedevita Olimpija je po sedmih odigranih tekmah v rednem delu AdmiralBet Lige ABA pri izkupičku petih zmag in dveh porazov.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji