Novica
12.04.2024

Jaka Blažič član druge peterke regionalne lige

Po tem, ko je bil Jaka Blažič v svoji karieri dvakrat že izbran v idealno peterko AdmiralBet Lige ABA, je bil kapetan Cedevite Olimpije v tej tekmovalni sezoni izbran v drugo peterko tekmovanja. Kapetan Cedevite Olimpije Jaka Blažič je bil po tem, ko je bil v tekmovalni sezoni 2023/24 dvakrat izbran za najkoristnejšega igralca tedna … Continued

Po tem, ko je bil Jaka Blažič v svoji karieri dvakrat že izbran v idealno peterko AdmiralBet Lige ABA, je bil kapetan Cedevite Olimpije v tej tekmovalni sezoni izbran v drugo peterko tekmovanja.

Kapetan Cedevite Olimpije Jaka Blažič je bil po tem, ko je bil v tekmovalni sezoni 2023/24 dvakrat izbran za najkoristnejšega igralca tedna rednega dela AdmiralBet Lige ABA, pred začetkom končnic izbran tudi v drugo idealno peterko regionalne lige. V drugi peterki mu družbo delajo Uroš Plavšić (Mega MIS), Aleksa Avramović (Partizan Mozzart Bet), Kevin Punter (Partizan Mozzart Bet) in Aleksandar Aranitović (Cibona).

Blažič je bil v svoji karieri dvakrat že izbran v idealno peterko lige, in sicer v sezonah 2020/21 in 2021/22.

V rednem delu AdmiralBet Lige ABA v tekmovalni sezoni 2023/24 je Jaka Blažič zaigral na 26 tekmah in v povprečju na parketu preživel 28,3 minute, ob tem pa dosegal 14,5 točke, 5,1 skok in 3,2 asistence na obračun.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji