Novica
04.12.2020

Izpostavite svoj najljubši trenutek z ilustracijami

Vsi navijači Cedevite Olimpije vedo, koliko zanimivih trenutkov in atraktivnih potez se lahko zgodi na eni sami tekmi, pri tem pa ne moremo pozabiti niti na celotno tekmovalno sezono. Nekatere trenutke lahko navijači tudi sami ujamejo na svoj risalni papir, in s svojimi ilustracijami ali grafičnimi umetninami pokažejo svojo pripadnost ljubljanskemu klubu. S svojimi umetninami, … Continued

Vsi navijači Cedevite Olimpije vedo, koliko zanimivih trenutkov in atraktivnih potez se lahko zgodi na eni sami tekmi, pri tem pa ne moremo pozabiti niti na celotno tekmovalno sezono. Nekatere trenutke lahko navijači tudi sami ujamejo na svoj risalni papir, in s svojimi ilustracijami ali grafičnimi umetninami pokažejo svojo pripadnost ljubljanskemu klubu.

S svojimi umetninami, ki jih lahko zdaj posredujete na mail@cedevita.olimpija.com, mi pa bomo najlepše izmed njih objavili na naših družbenih omrežjih, ste lahko v sezoni 2020/21 velik del zgodbe KK Cedevita Olimpija.

Med vsemi ilustracijami bomo konec naslednjega tedna izbrali dve najboljši, nato pa bodo navijači na družbenih omrežjih glasovali, katera je najboljša, in avtor tiste, ki bo izbrana za najboljšo, bo deležen paketa presenečenja navijaške opreme Cedevite Olimpije.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji