Novica
11.08.2021

Egor Sytnikov na posojo v Nižni Novgorod

Mladi in nadarjeni ruski košarkar Egor Sytnikov, ki je del KK Cedevita Olimpija vse od leta 2017, bo kariero kot posojeni košarkar nadaljeval v Nižnem Novgorodu. Dres ruskega kolektiva bo nosil v sezoni 2021/22. Mladi in nadarjeni Egor Sytnikov je član ljubljanskega kluba vse od leta 2017. Bil je del vseh ekip mlajših starostnih kategorij, … Continued

Mladi in nadarjeni ruski košarkar Egor Sytnikov, ki je del KK Cedevita Olimpija vse od leta 2017, bo kariero kot posojeni košarkar nadaljeval v Nižnem Novgorodu. Dres ruskega kolektiva bo nosil v sezoni 2021/22.

Mladi in nadarjeni Egor Sytnikov je član ljubljanskega kluba vse od leta 2017. Bil je del vseh ekip mlajših starostnih kategorij, v minuli sezoni pa je kot posojeni košarkar nastopal za ljubljansko Ilirijo, šest tekem pa je odigral tudi za mladinsko ekipo Cedevite Olimpije.

Za Ilirijo je v 2. SKL nastopil na 12 tekmah, v povprečju pa na parketu preživel malo več kot 15 minut. V tem času je dosegal 9,4 točke, 2,1 skoke in 1,2 asistence.

V sezoni 2019/20 je Sytnikov za ekipo Cedevita Olimpija mladi na 11 tekmah v povprečju beležil 11,7 točke, izvrstne predstave pa je prikazal na evroligaškem turnirju v Beogradu, kjer je na štirih tekmah v povprečju beležil kar 18,5 točke. Z odlično igro si je Sytnikov prislužil tudi mesto v idealni peterki beograjskega turnirja za košarkarje, ki bodo v prihodnosti krojili evropsko in svetovno košarko. Tudi na regionalni sceni se je Sytnikov v mladinski konkurenci že dokazal, v sezoni 2019/20 pa je nadarjeni košarkar z ruskim potnim listom na mladinskem turnirju Lige ABA na petih tekmah beležil 12,6 točke, 5,0 skoke in 1,4 asistence.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Replika uradnega dresa - Jaka Blažič

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Adidas ESSENTIALS 3-STRIPES TEE z logotipom

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji