Novica
20.10.2020

Domače tekme Zmajev do nadaljnjega brez navijačev

Vlada je v torek na dopisni seji sprejela Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti za športnike in izvajanje športnih tekmovanj. Te se določajo zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19. V skladu z odlokom, prisotnost gledalcev na športnih tekmovanjih ni dovoljena. Organizator športnega tekmovanja mora zagotoviti, da so v športnem objektu ali na površinah … Continued

Vlada je v torek na dopisni seji sprejela Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti za športnike in izvajanje športnih tekmovanj. Te se določajo zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19.

V skladu z odlokom, prisotnost gledalcev na športnih tekmovanjih ni dovoljena. Organizator športnega tekmovanja mora zagotoviti, da so v športnem objektu ali na površinah za šport v naravi le osebe, ki so nujno potrebne za izvedbo tekmovanja.

Prihodnja domača tekma košarkarje Cedevite Olimpije čaka v sredo, 28. oktobra, ko v Stožice prihaja grški Promitheas v okviru petega kola 7DAYS EuroCupa. Tekmo bo možno v neposrednem prenosu spremljati na Šport TV 1. Obenem bo ljubljanski klub v teh časih, ko moramo vsi skupaj poskrbeti, da se epidemiološka slika v državi izboljša, skrbel, da bodo navijači preko naše spletne strani in naših družbenih omrežij še naprej dobivali vse potrebne informacije, posnetke iz zakulisja, in vsebine, ki jim bodo še bolj približale dogajanje v članski ekipi Cedevite Olimpije.

Stokovno utemeljenost ukrepov iz sprejetega odloka bo vlada ugotavljala vsakih 14 dni. Ob upoštevanju strokovnih razlogov se bo takrat odločala, da se ti ukrepi še naprej uporabljajo, ali pa jih bo spremenila oziroma odpravila, ter o tem obvestila Državni zbor in javnost.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji