Novica
04.12.2022

Decembra v Stožicah skupaj za Zmajev nasmeh!

V decembru bodo košarkarji Cedevite Olimpije v Areni Stožice odigrali tri domače tekme, dve v 7DAYS EuroCupu in eno v AdmiralBet Ligi ABA. Na vseh treh tekmah v stoženski lepotici bo v ospredju dobrodelnost, v akcijah, ki jih organizira ljubljanski klub, pa lahko sodelujete tudi vsi športni navdušenci.  Že na dvoboju z Ulmom v 7DAYS … Continued

V decembru bodo košarkarji Cedevite Olimpije v Areni Stožice odigrali tri domače tekme, dve v 7DAYS EuroCupu in eno v AdmiralBet Ligi ABA. Na vseh treh tekmah v stoženski lepotici bo v ospredju dobrodelnost, v akcijah, ki jih organizira ljubljanski klub, pa lahko sodelujete tudi vsi športni navdušenci. 

Že na dvoboju z Ulmom v 7DAYS EuroCupu, ki bo v torek, 6. decembra, ob 20.00 v Areni Stožice, bomo začeli z zbiranjem trajnih živil za družine, ki so se znašle v stiski, zbiranje pa bo potekalo na vseh treh tekmah v Stožicah, torej tudi na obračunu AdmiralBet Lige ABA s Partizanom, ki bo v nedeljo, 11. decembra ob 19.00, in dvoboju Evropskega pokala z Germani Brescio, ki bo v sredo, 14. decembra ob 20.00 v stoženski lepotici.

Svoj delež k pomoči bodo prispevali tudi igralci in člani strokovnega štaba članske ekipe Cedevite Olimpije ter vodstvo kluba. Svoj prispevek k dobrodelni akciji bodo lahko vsi navijači prinesli v zeleni ring stoženske dvorane, kjer  bo v bližini uradne trgovine KK Cedevita Olimpija, postavljena božična jelka. Pod trajna živila štejemo testenine, riž, kekse, čokolino, instant juhe, kavo, čaje, kompote ter suho sadje in zelenjavo, konzerve in vloženo zelenjavo, moko, konzervirano meso in mesne izdelke, olje, kis, sol, prepečence, toaste in sladkor.

Dvoboj z evroligašem iz Beograda bomo dodatno popestrili z metom plišastih igračk na parket stoženske lepotice v času glavnega odmora, vse igračke pa bo ljubljanski klub daroval otrokom v stiski. Vsak, ki bo na tekmo s seboj prinesel plišasto igračko, bo hkrati prejel brezplačno vstopnico za ogled dvoboja 12. kola regionalne lige med Cedevito Olimpijo in Mornarjem iz Bara, ki bo 27. decembra v Hali Tivoli.

Če igračke slučajno ne boste imeli s seboj, si boste lahko plišastega zmajčka Olija ta dan v uradni trgovini zagotovili po posebnem, 20% popustu!

Polepšajmo december vsem in pomagajmo tem, ki pomoč najbolj potrebujejo. Skupaj z nami pokažite #ZmajevoSrce za Zmajev nasmeh. 


Vstopnice za ogled vseh treh tekem so že na voljo na vstopnice.olimpija.com, kjer si lahko zagotovite tudi poseben Miklavžov paket vstopnic!

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji