Novica
28.03.2022

Davor Užbinec: Dokazali smo, da s skupnimi močmi zmoremo vse

Po zaključku nedeljske tekme 24. kola regionalne lige med Cedevito Olimpijo in Partizanom NIS je svoje misli v sporočilu za javnost strnil direktor KK Cedevita Olimpija, Davor Užbinec. Spoštovani košarkarski prijatelji, To sporočilo vam pišemo z velikim zadovoljstvom. Ne zaradi zmage na včerajšnji tekmi s Partizanom. Ne zaradi zagotovljenega mesta v končnici regionalne lige. Naše … Continued

Po zaključku nedeljske tekme 24. kola regionalne lige med Cedevito Olimpijo in Partizanom NIS je svoje misli v sporočilu za javnost strnil direktor KK Cedevita Olimpija, Davor Užbinec.


Spoštovani košarkarski prijatelji,

To sporočilo vam pišemo z velikim zadovoljstvom. Ne zaradi zmage na včerajšnji tekmi s Partizanom. Ne zaradi zagotovljenega mesta v končnici regionalne lige.

Naše zadovoljstvo izvira iz preprostega dejstva, da smo s skupnimi močmi dokazali, da se v naši regiji igra vrhunska košarka, in da smo klubi, ko med seboj sodelujemo v prijateljskih odnosih, sposobni pripraviti pravi košarkarski spektakel, ki presega meje naše regije.

V nedeljo smo bili v legendarni Hali Tivoli priča pravemu košarkarskemu prazniku, ki si ga lahko oba kluba, Cedevita Olimpija in Partizan NIS, pa tudi vodstvo tekmovanja, štejeta v čast. Vest o skupnem sodelovanju, ki je dalo izjemne rezultate, se je razširila po celotni Evropi, in Admiral Bet Ligo ABA znova predstavila v najbolj možni svetli luči.

Ob tej priložnosti se želimo znova zahvaliti vodstvu KK Partizan NIS, ki je brez zadržkov priskočilo nasproti naši skupni akciji, ki je spomnila na čase, ko je bila jugoslovanska košarka najmočnejša na svetu.

Obenem se zahvaljujemo tudi vodstvu Admiral Bet Lige ABA, ki je prisluhnilo željam obeh klubov in z roko v roki sodelovala pri tem košarkarskem spektaklu.

Posebna zahvala pa gre tudi navijačem, predvsem domačim, pa tudi seveda gostujočim, saj so oboji poskrbeli za neverjetno košarkarsko atmosfero in dokazali, da se lahko tekme regionalne lige spremlja tudi brez nepotrebnih incidentov.

Dokazali smo, da s skupnimi močmi zmoremo vse. Za dobro košarke v največjih svetovnih okvirjih.

Davor Užbinec
Direktor KK Cedevita Olimpija

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji