Novica
08.04.2024

Četrtfinale začenjamo v ponedeljek v Beogradu

Znani so termini tekem četrtfinalnega niza AdmiralBet Lige ABA med Cedevito Olimpijo in Mego MIS. Četrtfinale se za Zmaje in Beograjčane začenja v ponedeljek v Beogradu, druga tekma, na kateri bodo domačini ljubljanski košarkarji, pa bo v nedeljo, 21. aprila, ob 20.00, v Stožicah. Ljubljanska Cedevita Olimpija bo tretji zaporedni nastop v končnici regionalne lige … Continued

Znani so termini tekem četrtfinalnega niza AdmiralBet Lige ABA med Cedevito Olimpijo in Mego MIS. Četrtfinale se za Zmaje in Beograjčane začenja v ponedeljek v Beogradu, druga tekma, na kateri bodo domačini ljubljanski košarkarji, pa bo v nedeljo, 21. aprila, ob 20.00, v Stožicah.

Ljubljanska Cedevita Olimpija bo tretji zaporedni nastop v končnici regionalne lige začela v ponedeljek ob 21.00, ko bodo Zmaji na prvi tekmi četrtfinalne serije gostovali v beograjski Hali sportova Ranka Žeravica. Druga tekma četrtfinalnega niza, na kateri bodo v vlogi domačina slovenski prvaki, bo v nedeljo, 21. aprila, ob 20.00, v Areni Stožice. Morebitna tretja tekma niza bo v soboto, 27. aprila, znova v Beogradu.

Spomnimo, Mega MIS bo imela v četrtfinalnem nizu AdmiralBet Lige ABA s Cedevito Olimpijo prednost domačega igrišča, saj so Ljubljančani redni del sezone zaključili na petem, Beograjčani pa na četrtem mestu. Košarkarji Cedevite Olimpije in Mege MIS so se v tej sezoni pomerili trikrat, dvakrat v rednem delu sezone, in enkrat na Superpokalu Lige ABA v Podgorici. V podgoriški Morači je bila Mega boljša z rezultatom 88:75. V prvem kolu rednega dela je Cedevita Olimpija v Stožicah slavila zmago z rezultatom 89:87, v Beogradu pa je bilo v 14. kolu 97:86 za Mego.

Vstopnice za ogled druge tekme četrtfinalne niza bodo na vstopnice.olimpija.com na voljo v tem tednu. O začetku prodaje bomo vse košarkarske navdušence obvestili na naših družbenih omrežjih.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji