Novica
13.11.2021

Cedevito Olimpijo zapušča Marcus Keene

Košarkarski klub Cedevita Olimpija in organizator igre Marcus Keene sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Keene se je k aktualnim slovenskim državnim prvakom preselil letošnje poletje, žal pa ni izpolnil pričakovanj strokovnega štaba in vodstva kluba. Cedevita Olimpija in ameriški organizator igre Marcus Keene, ki se je v Ljubljano letošnje poletje preselil iz Kaleva, … Continued

Košarkarski klub Cedevita Olimpija in organizator igre Marcus Keene sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Keene se je k aktualnim slovenskim državnim prvakom preselil letošnje poletje, žal pa ni izpolnil pričakovanj strokovnega štaba in vodstva kluba.

Cedevita Olimpija in ameriški organizator igre Marcus Keene, ki se je v Ljubljano letošnje poletje preselil iz Kaleva, sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. 26-letni in 175 centimetrov visoki kreator igre, ki je bil v minuli sezoni najboljši strelec Lige VTB, ni izpolnil pričakovanj strokovnega štaba in vodstva kluba, zato sta se ljubljanski kolektiv in Keene razšla.

V 7DAYS EuroCupu je Marcus Keene v tej sezoni zaigral na vseh štirih tekmah, v povprečno 15 minutah, ki jih je preživel na parketu, pa je dosegal 9,0 točk in 1,8 asistence. V regionalni ligi smo ga lahko v dresu Zmajev spremljali na sedmih tekmah, v 21,7 minutah pa je beležil 13,1 točke in 4,0 asistence na obračun.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji