Novica
09.12.2021

Cedevito Olimpijo zapušča Jackie Carmichael

Košarkarski klub Cedevita Olimpija in ameriški center Jackie Carmichael sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Carmichael se je ljubljanskemu klubu pridružil letošnje poletje. Cedevito Olimpijo zapušča Jackie Carmichael. Ameriški center se je je ljubljanskemu kolektivu pridružil letošnje poletje, na začetku sezone pa ni upravičil pričakovanj strokovnega štaba in vodstva kluba. V minuli sezoni je … Continued

Košarkarski klub Cedevita Olimpija in ameriški center Jackie Carmichael sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Carmichael se je ljubljanskemu klubu pridružil letošnje poletje.

Cedevito Olimpijo zapušča Jackie Carmichael. Ameriški center se je je ljubljanskemu kolektivu pridružil letošnje poletje, na začetku sezone pa ni upravičil pričakovanj strokovnega štaba in vodstva kluba. V minuli sezoni je Carmichael nosil dres Igokee.

Jackie Carmichael je v sezoni 2021/22 zaigral na petih tekmah 7DAYS EuroCupa in v malo manj kot 11 minutah, ki jih je v povprečju preživel na parketu, dosegal 0,6 točke, 1,6 skoke in 0,4 asistence. V regionalni ligi je na parket stopil na devetih tekmah, dosegal pa je 4,8 točke, 4,6 skoke in 1,1 asistence v 17,4 minutah, ki jih je preživel na parketu.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji