Novica
02.10.2020

Cedevito Olimpijo mlade čaka dokazovanje proti Konjicam

V soboto, 3. oktobra, bodo Mladi Zmaji v mali stoženski dvorani odigrali svojo prvo domačo tekmo v aktualni sezoni 3. SKL. V goste prihajajo Konjice. Mladi Zmaji bodo prihajajoči konec tedna ponovno imeli priložnost, da si pridobijo izkušnje z igranjem na članski ravni v 3. Slovenski košarkarski ligi. Rane, po porazu v Hrastniku v prvem … Continued

V soboto, 3. oktobra, bodo Mladi Zmaji v mali stoženski dvorani odigrali svojo prvo domačo tekmo v aktualni sezoni 3. SKL. V goste prihajajo Konjice.

Mladi Zmaji bodo prihajajoči konec tedna ponovno imeli priložnost, da si pridobijo izkušnje z igranjem na članski ravni v 3. Slovenski košarkarski ligi. Rane, po porazu v Hrastniku v prvem krogu prvenstva, so Zmajčki zacelili z zmago nad Calcitom Basketball v Pokalu Spar, v soboto pa jih na domačem terenu že čaka nova preizkušnja. Zasedba glavnega trenerja Boruta Fijavža se bo pomerila z moštvom Konjic. Tekmeci Mladih Zmajev so sezono prav tako začeli s porazom, v gosteh so premoč morali priznati Ježici.

3. SKL, 2. KOLO 1. DELA

Stožice, mala dvorana (Ljubljana), sobota, 3. oktober, ob 19.00:
CEDEVITA OLIMPIJA MLADI – KONJICE

Navijaška oprema

Plišasti Zmajček Oli

V trgovino

Zelena majica Cedevita Olimpija

V trgovino

Oranžna majica Cedevita Olimpija

V trgovino

Navijaški šal Cedevita Olimpija

V trgovino

Otroški Body - Ko bom velik bom Zmaj

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji