Novica
21.10.2020

Cedevita Olimpija vodilna v tranziciji v Ligi ABA

Po podatkih sistema Synergy Sports Technology, so košarkarji Cedevite Olimpije najbolj učinkoviti v igri v tranziciji med vsemi klubi, ki sodelujejo v Ligi ABA v sezoni 2020/21. Zaenkrat sta za košarkarji Cedevite Olimpije v regionalni sezoni 2020/21 le dve tekmi, kljub vsemu pa statistični podatki kažejo na dejstvo, da Zmaji med vsemi moštvi, ki v … Continued

Po podatkih sistema Synergy Sports Technology, so košarkarji Cedevite Olimpije najbolj učinkoviti v igri v tranziciji med vsemi klubi, ki sodelujejo v Ligi ABA v sezoni 2020/21.

Zaenkrat sta za košarkarji Cedevite Olimpije v regionalni sezoni 2020/21 le dve tekmi, kljub vsemu pa statistični podatki kažejo na dejstvo, da Zmaji med vsemi moštvi, ki v tej sezoni sodelujejo v Ligi ABA, najbolje igrajo v tranzicijskem napadu. V tej sezoni so ekipe le 11,6% točk dosegle s pomočjo tranzicije, ta odstotek pa se je konvertiral v kar 1,14 točke na posamezno posest žoge.

Prav Cedevita Olimpija pa je v tranziciji v tej sezoni najbolj uspešna. V svojih vrstah ima ljubljanski klub Kendricka Perryja, Jako Blažiča in Riona Browna, ki so po povprečju doseženih točk iz protinapadov, najuspešnejši v ligi. Četa glavnega trenerja Jurice Golemca v povprečju iz tranzicije dosega 18,5 točke na tekmo. Sledi ji Borac (14,0), nato pa sta tu Mega Soccerbet in Partizan NIS (oba 14,0).

Novo priložnost za hitro igro in morebitno zvišanje povprečja točk, bodo imeli košarkarji Cedevite Olimpije v četrtek ob 17.00, ko bodo na parket stopili v koprski Areni Bonifika in se udarili s Koper Primorsko.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji