Novica
29.09.2023

Cedevita Olimpija v novo sezono s kampanjo Zmajeva družino!

Vodilni slovenski košarkarski klub, Cedevita Olimpija, s ponosom naznanja začetek nove kampanje, #ZmajevaDruzina. Namen kampanje je okrepiti vez med klubom, igralci in navijači ter spodbujati občutek enotnosti, podpore in povezanosti košarkarske skupnosti v Ljubljani in Sloveniji. Kampanja #ZmajevaDruzina povzema duh enotnosti in poudarja idejo, da navijači in igralci niso zgolj posamezniki, ampak razširjena družina s … Continued

Vodilni slovenski košarkarski klub, Cedevita Olimpija, s ponosom naznanja začetek nove kampanje, #ZmajevaDruzina. Namen kampanje je okrepiti vez med klubom, igralci in navijači ter spodbujati občutek enotnosti, podpore in povezanosti košarkarske skupnosti v Ljubljani in Sloveniji.

Kampanja #ZmajevaDruzina povzema duh enotnosti in poudarja idejo, da navijači in igralci niso zgolj posamezniki, ampak razširjena družina s skupno strastjo do košarke. Pobuda poudarja zavezanost košarkarskega kluba k angažiranosti skupnosti in prepričanju, da ima vsak od nas svojo vlogo pri uspehu in rasti skupnosti, ki se povezuje s Cedevito Olimpijo.

Z atraktivnimi dogodki in dejavnostmi bo #ZmajevaDruzina izpostavljala edinstveno povezavo med klubom in navijači, obenem pa jih spodbujala, da postanejo aktivni udeleženci v zgodbi Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija. Kampanja bo navijačem ponudila možnost in priložnost, da komunicirajo z igralci, delijo svoje zgodbe in pokažejo svojo podporo klubu.

“Ob začetku kampanje Zmajeva družina smo navdušeni, saj uteleša idejo globoke povezanosti in občutka pripadnosti, ki obstaja med našim klubom, igralci in navijači,” je dejal direktor Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija, Davor Užbinec. “Verjamemo, da so naši navijači sestavni del naših uspehov. Kampanja nam omogoča, da prepoznamo in slavimo njihovo podporo ter predanost. Skupaj tvorimo močno in enotno družino, Zmajevo družino, v kateri je vsak člen pomemben, in je del celotnega mozaika, ki mu rečemo Cedevita Olimpija. V vsakem od nas bije Zmajevo srce, ki s skupnim utripom tvori Zmajevo družino. Pred začetkom sezone smo povedali že marsikaj. Vsi vemo, da v sezono vstopamo s spremenjeno ekipo, tudi pomlajeno in osveženo. Presrečni smo, da se je v Cedevito Olimpijo vrnil Jaka Blažič, ki je novi stari kapetan naše članske zasedbe. Vemo, da si navijači želijo, da zmago zabeležimo na vsaki tekmi. Tega žal ne moremo obljubiti. Obljubimo pa lahko, da bomo na vsaki tekmi dali vse od sebe in se borili za naš klub, naše mesto in našo državo. Zavedamo se, da bo potreben čas, da se ekipa ujame in začne igrati tako, kot si želimo, zato prosimo za potrpežljivost. Verjamemo, da nam bodo zvesti navijači stali ob strani ob vzponih in padcih.”

Kampanja #ZmajevaDruzina bo vključevala veliko aktivnosti, kjer bodo navijači postavljeni v ospredje, imeli pa bodo priložnost interakcije z igralci, ter sodelovati v projektih, ki bodo izžarevali duh skupnosti. Tudi dogodki bodo organizirani v družinskem duhu, navijači pa bodo lahko svojo pripadnost in enotnost pokazali z ekskluzivnimi navijaškimi artikli, ki bodo na voljo v spletni in uradni trgovini. S klubom bodo navijači lahko sodelovali tudi preko družbenih omrežij, spletne strani in aplikacije 6.Zmaj, ter na ta način aktivno soustvarjali življenje znotraj #ZmajevaDruzina.

Navijače Cedevite Olimpije vzpodbujamo, da se pridružijo gibanju #ZmajevaDruzina, v svojih objavah na družbenih omrežjih uporabijo uradni ‘hashtag’ kampanje #ZmajevaDruzina in tako delijo svoje zgodbe, spomine in izkušnje, povezane s klubom. Klub bo redno prikazoval in objavljal vsebino, ki jo bodo ustvarili navijači, obenem pa navijačem nudil zanimive in edinstvene priložnosti, da se povežejo s svojimi najljubšimi igralci in preostalimi navijači.

Košarkarji Cedevite Olimpije so v novo tekmovalno sezono že vstopili s sloganom Zmajeva družina, tudi družbena omrežja ljubljanskega kluba so že povsem odeta v podobe Zmajeve družine. Vsi košarkarski navdušenci si lahko artikle iz kolekcije Zmajeva družina že zagotovijo v naši spletni trgovini.

Za več informacij o kampanji #ZmajevaDruzina obiščite spletno stran cedevita.olimpija.com, kjer bodo objavljene vse informacije o prihajajočih dogodkih, obenem pa spremljajte naša družbena omrežja.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji