Novica
13.03.2023

Cedevita Olimpija v končnici AdmiralBet Lige ABA!

Košarkarji Cedevite Olimpije so si šest tekem pred zaključkom rednega dela AdmiralBet Lige ABA zagotovili mesto v končnici regionalne lige. Navkljub dejstvu, da so bili Zmaji v 21. kolu poraženi v Zadru, je Split v ponedeljek izgubil v Podgorici, in s tem omogočil ljubljanskim košarkarjem, da si zagotovijo mesto v četrtfinalu. Cedevita Olimpija je po … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije so si šest tekem pred zaključkom rednega dela AdmiralBet Lige ABA zagotovili mesto v končnici regionalne lige. Navkljub dejstvu, da so bili Zmaji v 21. kolu poraženi v Zadru, je Split v ponedeljek izgubil v Podgorici, in s tem omogočil ljubljanskim košarkarjem, da si zagotovijo mesto v četrtfinalu.

Cedevita Olimpija je po 20 odigranih srečanjih v rednem delu AdmiralBet Lige ABA pri izkupičku 14 zmag in šestih porazov. Do konca rednega dela bodo Zmaji odigrali še šest tekem, prvo že v soboto ob 19.00, ko v Tivoliju gostuje Cibona. Izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca si bodo skušali v tem obdobju zagotoviti prednost domačega igrišča v četrtfinalu.

Tekma s Cibono bo tokrat namenjena najmlajšim košarkarskim navdušencem, saj bodo imeli vsi osnovnošolci (do 15. leta) brezplačen vstop. Vsi najmlajši športni navdušenci bodo imeli na dan tekme 15% popusta v uradni trgovini na vse navijaške artikle z izjemo uradnih dresov.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji