Novica
16.12.2021

Cedevita Olimpija v četrtfinalu Pokala Spar z Zlatorogom

V četrtek je bil v prostorih Košarkarske zveze Slovenije opravljen žreb četrtfinalnih parov 21. Pokala Spar. Cedevita Olimpija se bo za vstopnico, ki vodi na finalni turnir, pomerila z Zlatorogom. Znani so četrtfinalni pari slovenskega pokalnega tekmovanja. Košarkarji Cedevite Olimpije se bodo v četrtfinalu pomerili z Zlatorogom Laško. V kolikor se Ljubljančanom uspe prebiti v … Continued

V četrtek je bil v prostorih Košarkarske zveze Slovenije opravljen žreb četrtfinalnih parov 21. Pokala Spar. Cedevita Olimpija se bo za vstopnico, ki vodi na finalni turnir, pomerila z Zlatorogom.

Znani so četrtfinalni pari slovenskega pokalnega tekmovanja. Košarkarji Cedevite Olimpije se bodo v četrtfinalu pomerili z Zlatorogom Laško. V kolikor se Ljubljančanom uspe prebiti v na finalni turnir, se bodo v polfinalu udarili z zmagovalcem četrtfinalnega obračuna med Krko in Šentjurjem.

Finalni turnir Pokala Spar bo predvidoma v četrtek, 17., in v petek, 18. februarja 2022.

Cedevita Olimpija bo v tekmovalni sezoni 2021/22 skušala v svoje vitrine pospraviti 21. naslov slovenskega pokalnega prvaka. Na slovenski pokalni prestol so Zmaji nazadnje sedli leta 2017. V minuli sezoni so Ljubljančani na Kodeljevem tekmovanje sklenili v polfinalu.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji