Novica
12.12.2023

Cedevita Olimpija TV: Zmajev nasmeh na decembrskih tekmah

Na vseh decembrskih tekmah v sklopu družbeno odgovornega projekta Zmajev nasmeh poteka zbiranje trajnih živil, ki jih bo Cedevita Olimpija skupaj z Anino zvezdico podarila družinam v stiski, vrhunec pa bo dobrodelni december doživel na domačem obračunu z novomeško Krko, ko bo med glavnim odmorom znova čas za met plišastih igračk na parket tivolske dvorane. … Continued

Na vseh decembrskih tekmah v sklopu družbeno odgovornega projekta Zmajev nasmeh poteka zbiranje trajnih živil, ki jih bo Cedevita Olimpija skupaj z Anino zvezdico podarila družinam v stiski, vrhunec pa bo dobrodelni december doživel na domačem obračunu z novomeško Krko, ko bo med glavnim odmorom znova čas za met plišastih igračk na parket tivolske dvorane.

Vsak, ki bo na tekmo z novomeško Krko s seboj prinesel plišasto igračko, bo prejel brezplačno vstopnico za ogled domačega obračuna BKT EuroCupa s turškim Bešiktašom, ki bo v torek, 19. decembra, v Stožicah. Na dan tekme s Krko bo v uradni trgovini v Tivoliju plišasta igračka uradne maskote Cedevite Olimpije, Zmajčka Olija, na voljo po posebni akcijski ceni.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji