Novica
07.03.2024

Cedevita Olimpija TV | Intervju: Zoran Dragić

Minila sta dva meseca, odkar se je treningom Cedevite Olimpije znova priključil Zoran Dragić. Z Zoranom smo se usedli pred sobotno tekmo 22. kola rednega dela AdmiralBet Lige ABA z Budućnostjo VOLI, Dragić pa je v intervjuju povedal marsikaj zanimivega. V intervjuju se je Zoran med drugim ozrl na zadnja dva meseca sezone. “Pokazali smo … Continued

Minila sta dva meseca, odkar se je treningom Cedevite Olimpije znova priključil Zoran Dragić. Z Zoranom smo se usedli pred sobotno tekmo 22. kola rednega dela AdmiralBet Lige ABA z Budućnostjo VOLI, Dragić pa je v intervjuju povedal marsikaj zanimivega.

V intervjuju se je Zoran med drugim ozrl na zadnja dva meseca sezone.

“Pokazali smo dobre igre, a imeli tudi številne padce. Zgolj kot primer lahko vzamemo tekmo s Parisom, na kateri se nismo predstavili v najboljši luči, a smo se dobro pobrali. Tudi na zadnji tekmi s Partizanom, smo zelo slabo odigrali prvo četrtino, nato pa bili zelo blizu zmagi. Pridno treniramo. Do konca rednega dela sezone nas čaka še pet tekem, nato pa sledijo boji v končnici tekmovanj.”

V tem obdobju je Cedevita Olimpija na Kodeljevem osvojila tretji zaporedni, skupno pa že 23. naslov slovenskega pokalnega prvaka.

“Lovorike je vedno lepo osvajati. Ni bilo lahko. Vemo, da nismo imeli veliko igralcev v rotaciji zaradi poškodb. Krka je odigrala zelo dobro tekmo, mi pa smo bili malo boljši.”

Tokrat Zoran ni bil del reprezentančne akcije, je pa tekmovalni premor kljub vsemu dobro izkoristil.

“Odmor sem dobro izkoristil, veliko časa sem preživel s svojo družino, nato pa smo se vrnili na delo. Pridno smo trenirali in čakali, da se poškodovani igralci ter Jaka, ki je bil z reprezentanco, vrnejo, nato pa smo nadaljevali s pripravami na nadaljevanje sezone,” je povedal Dragić. Enega od treningov je popestril tudi obisk večkratnega državnega prvaka v boksu, Gregorja Škrjanca. Poseben trening ni minil brez posledic, saj jih je Zoran s strani Škrjanca, ki je bil ta dan trener Zmajev, dobil po nosu. “Nihče ni želel udariti trenerja. Na koncu sem ga udaril jaz, sledila pa je posledica. Bilo je zelo zanimivo, nekaj novega.”

Za zaključek se je Zoran ozrl tudi na prihajajoče mesece, v katerih sledijo odločilni boji v regionalni ligi in v državnem prvenstvu.

“Cilj je osvojiti državno prvenstvo, toda gremo korak za korakom. Čakajo nas regionalni boji, kjer se bomo skušali prebiti do polfinala, in nato do finala, nato nas čaka končnica državnega prvenstva. Glavni cilj Cedevite Olimpije je vedno osvojitev naslova državnega prvaka.”

Več pa v spodnjem intervjuju, ki je skupaj z našo Anjo nastal za Cedevita Olimpija TV.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji