Novica
17.06.2024

Cedevita Olimpija tudi v novi sezoni v BKT EuroCupu

Člansko ekipo Cedevite Olimpije bomo tudi v tekmovalni sezoni 2024/25 lahko spremljali v BKT EuroCupu. Zmaji bodo v drugem najmočnejšem evropskem košarkarskem tekmovanju nastopali šesto sezono zapored. Cedevito Olimpijo bomo tudi v tekmovalni sezoni 2024/25 lahko spremljali v BKT EuroCupu, ljubljanski Zmaji pa bodo v drugem najmočnejšem evropskem košarkarskem tekmovanju nastopali šesto sezono zapored. V … Continued

Člansko ekipo Cedevite Olimpije bomo tudi v tekmovalni sezoni 2024/25 lahko spremljali v BKT EuroCupu. Zmaji bodo v drugem najmočnejšem evropskem košarkarskem tekmovanju nastopali šesto sezono zapored.

Cedevito Olimpijo bomo tudi v tekmovalni sezoni 2024/25 lahko spremljali v BKT EuroCupu, ljubljanski Zmaji pa bodo v drugem najmočnejšem evropskem košarkarskem tekmovanju nastopali šesto sezono zapored. V prejšnjih petih je ljubljanski kolektiv sezono trikrat zaključil po rednem delu sezone, enkrat se mu je uspelo prebiti med najboljših 16, enkrat pa med najboljših osem moštev tekmovanja.

Poleg Cedevite Olimpije bodo v Evropskem pokalu nastopale še ekipe 7bet-Lietkabelis Panevezys, Aris Midea Thessaloniki, Bahcesehir College Istanbul, Besiktas Emlakjet Istanbul, Buducnost VOLI Podgorica, Dolomiti Energia Trento, Dreamland Gran Canaria, Hapoel Bank Yahav Jerusalem, Hapoel Shlomo Tel Aviv, JL Bourg-en-Bresse, Joventut Badalona, Ratiopharm ULM, Trefl Sopot, Turk Telekom Ankara, U-BT Cluj-Napoca, Umana Reyer Venice, Valencia Basket, Veolia Towers Hamburg, Wolves Twinsbet Vilnius.

Nova sezona BKT EuroCupa se bo začela v torek, 24. septembra.

V minuli tekmovalni sezoni 2023/24 je Cedevita Olimpija na 18 tekmah rednega dela sezone zabeležila le eno zmago, evropsko sezono pa je še drugič zapored zaključila brez nastopov v izločilnih bojih. Še vedno pa je živ spomin na tekmovalno sezono 2021/22, ko se je Zmajem uspelo prebiti vse do četrtfinala tekmovanja, v katerem pa jim v polni dvorani Stožice ni uspelo premagati kasnejših finalistov, košarkarjev Frutti Extra Bursasporja.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji