Novica
24.08.2023

Cedevita Olimpija s Panathinaikosom za žrtve poplav v Sloveniji

Člansko moštvo Cedevite Olimpije se bo v prenovljeni, a nekoliko okrnjeni zasedbi, prvič javnosti predstavilo na pripravljalni tekmi z grškim velikanom Panathinaikosom, ki bo v četrtek, 7. septembra, ob 17.30 v Areni Stožice. Celoten znesek prodanih vstopnic bo namenjen prizadetim v poplavah v Sloveniji, ljubljanski klub pa v akciji sodeluje z Verigo dobrih ljudi. Obračun … Continued

Člansko moštvo Cedevite Olimpije se bo v prenovljeni, a nekoliko okrnjeni zasedbi, prvič javnosti predstavilo na pripravljalni tekmi z grškim velikanom Panathinaikosom, ki bo v četrtek, 7. septembra, ob 17.30 v Areni Stožice. Celoten znesek prodanih vstopnic bo namenjen prizadetim v poplavah v Sloveniji, ljubljanski klub pa v akciji sodeluje z Verigo dobrih ljudi.

Obračun s šestkratnim prvakom elitne Evrolige bo imel dobrodelno noto, saj bo Cedevita Olimpija v sodelovanju z Verigo dobrih ljudi zbirala sredstva za prizadete v nedavnih poplavah v Sloveniji. Aktualni slovenski državni, pokalni in superpokalni prvaki bodo celoten znesek prodanih vstopnic namenili žrtvam najhujše naravne katastrofe v zgodovini samostojne Slovenije.

Vstopnice za ogled tekme so po enotni ceni 10 EUR že na voljo na vstopnice.olimpija.com, Eventim Slovenija in Petrol Ticket. Vstopnice si bo možno zagotoviti tudi na blagajni pred Areno Stožice, odprla pa se bo 60 minut pred začetkom tekme.

V pripravljalnem obdobju bodo sicer ljubljanski Zmaji na parket prvič stopili v ponedeljek, 28. avgusta, ko se bodo v Zagrebu pomerili s Cedevito Junior. Na prvi septembrski dan se bodo izbranci glavnega trenerja Simonea Pianigianija v Kranjski Gori pomerili s prvaki Evrolige iz sezon 2020/21 in 2021/22, košarkarji Anadolu Efesa.

PRIPRAVLJALNE TEKME 2023

Zagreb (Hrvaška), ponedeljek, 28. avgust:
CEDEVITA JUNIOR – CEDEVITA OLIMPIJA (zaprta za javnost)

Kranjska Gora (Slovenija), petek, 1. september:
ANADOLU EFES – CEDEVITA OLIMPIJA (zaprta za javnost)

Ljubljana (Slovenija), torek, 5. september:
CEDEVITA OLIMPIJA – MITTELDEUTSCHER (zaprta za javnost)

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), četrtek, 7. september, ob 17.30:
CEDEVITA OLIMPIJA – PANATHINAIKOS (nakup vstopnic)

Kranjska Gora (Slovenija), torek, 12. september:
ŠENČUR GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA – CEDEVITA OLIMPIJA (zaprta za javnost)

*Seznam pripravljalnih tekem še ni dokončen, saj obstaja možnost, da pride do sprememb.


Pri zbiranju sredstev za žrtve poplav, ki so v začetku avgusta prizadele Slovenijo, lahko pred obračunom s Panathinaikosom pomagate na številne različne načine.

SMS DONACIJE

S poslanim SMS sporočilom s ključno besedo VERIGA5 (prispevate 5 EUR)  ali VERIGA10 (prispevate 10 EUR) na 1919 pomagate družinam v stiski, ki so v poplavah utrpele škodo.

NAKAZILA ZVEZI PRIJATELJEV MLADINA LJUBLJANA MOSTE-POLJE

Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje,
Proletarska 1, 1000 Ljubljana
Davčna številka SI: 22926518
Matična številka: 5058341000
Zastopnik: Anita Ogulin, predsednica

TRR podatki:
IBAN SI56 3300 0000 1303 865, Addiko bank d.d.
BIC: HAABSI22

Koda namena: CHAR

Sklic: SI00 750

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji