Novica
09.10.2020

Cedevita Olimpija mladi znova proti Calcitu

Mlade Zmaje v soboto, 10. oktobra, čaka obračun proti svojim starim znancem, Calcit Basketball. Obračuni z Calcit Basketball so zaznamovali začetek sezone moštva Cedevite Olimpije mladih. Po dveh srečanjih v Pokalu Spar se bosta nekaj dni kasneje tekmeca srečala še na prvenstveni tekmi v 3. SKL. V pokalnem tekmovanju so bili Ljubljančani uspešnejši od Kamničanov. … Continued

Mlade Zmaje v soboto, 10. oktobra, čaka obračun proti svojim starim znancem, Calcit Basketball.

Obračuni z Calcit Basketball so zaznamovali začetek sezone moštva Cedevite Olimpije mladih. Po dveh srečanjih v Pokalu Spar se bosta nekaj dni kasneje tekmeca srečala še na prvenstveni tekmi v 3. SKL. V pokalnem tekmovanju so bili Ljubljančani uspešnejši od Kamničanov. Kljub porazu na drugem srečanju so Mladi Zmaji napredovali v naslednji krog pokala na račun visoke zmage na prvem obračunu.

Zmajčki bodo na sobotni tekmi imeli priložnost, da zabeležijo prvo prvenstveno zmago v sezoni 2020/21. Razpored je moštvu Cedevite Olimpija mladih v uvodu v sezono namenil obračuna s Hrastnikom in Konjicami, na katerih so bili Mladi Zmaji manj uspešni od tekmecev. Na srečanju tekmecev, ki se po dveh tekmah v kratkem času odlično poznata, se bodo mladi košarkarji ljubljanskega kluba borili za zmago, ob tem pa si nabirali izkušnje z igranjem v članski kategoriji, kar je tudi poglavitno poslanstvo tega moštva.


3. SKL; 3. KOLO 1. DELA

ŠD Kamnik (Kamnik), sobota, 10. oktober, ob 16:30
CALCIT BASKETBALL – CEDEVITA OLIMPIJA MLADI

Navijaška oprema

Plišasti Zmajček Oli

V trgovino

Zelena majica Cedevita Olimpija

V trgovino

Oranžna majica Cedevita Olimpija

V trgovino

Navijaški šal Cedevita Olimpija

V trgovino

Otroški Body - Ko bom velik bom Zmaj

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji