Novica
22.03.2022

Cedevita Olimpija je v končnici 7DAYS EuroCupa!

Tri tekme pred koncem rednega dela skupinskega dela 7DAYS EuroCupa si je Cedevita Olimpija že zagotovila mesto v končnici Evropskega pokala! Z osmimi zmagami po 15 odigranih tekmah ima ljubljanska zasedba na svojem računu dovolj uspehov, da ima še drugo sezono zapored zagotovljeno mesto med najboljšimi 16 moštvi v tem tekmovanju. Po sezoni 2020/21 bomo … Continued

Tri tekme pred koncem rednega dela skupinskega dela 7DAYS EuroCupa si je Cedevita Olimpija že zagotovila mesto v končnici Evropskega pokala! Z osmimi zmagami po 15 odigranih tekmah ima ljubljanska zasedba na svojem računu dovolj uspehov, da ima še drugo sezono zapored zagotovljeno mesto med najboljšimi 16 moštvi v tem tekmovanju.

Po sezoni 2020/21 bomo Cedevito Olimpijo tudi v sezoni 2021/22 lahko spremljali med najboljšimi 16 ekipami 7DAYS EuroCupa. Ljubljanski Zmaji imajo po 15 odigranih tekmah na svojem računu osem zmag, kar je dovolj, da bomo lahko izbrance glavnega trenerja Jurice Golemca spremljali v končnici Evropskega pokala.

Spomnimo, v končnico 7DAYS EuroCupa po rednem delu sezone napreduje po osem najboljših ekip iz obeh skupin v tem tekmovanju. Zaključni boji se igrajo po sistemu izpadanja po eni odigrani tekmi. V šestnajstini finala, četrtfinalu in polfinalu imajo prednost domačega igrišča ekipe, ki so bolje uvrščene na lestvici po skupinskem delu tekmovanja.

Prve tekme končnice bodo odigrane 19. in 20. aprila. Četrtfinalni obračuni bodo sledili 26. in 27. aprila, obe polfinalni tekmi pa bosta 3. in 4. maja. Finalna tekma bo na sporedu 11. maja.

Cedevita Olimpija mora do zaključka rednega dela 7DAYS EuroCupa odigrati še tri tekme. V sredo ob 20.00 v Areno Stožice prihaja beneška Umana Reyer, teden dni kasneje, prav tako ob 20.00 pa španska Valencia. Redni del sezone bodo Zmaji sklenili na gostovanju pri Promitheasu iz Grčije. Zmaji so v tem trenutku najbolj vroča ekipa 7DAYS EuroCupa, saj so zabeležili zmago na zadnjih petih zaporednih srečanjih.

Vstopnice za ogled tekme z Umano Reyer so že na voljo na www.shop.olimpija.com!

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji