Novica
13.02.2021

Cedevita Olimpija in Virtus Bologna skupaj za Zmajev nasmeh

V torek, 2. marca, v Areno Stožice prihajajo košarkarji Virtusa iz Bologne. Cedevita Olimpija in italijanski klub bosta za izvedbo akcije Zmajev nasmeh sodelovala izven parketa, akcijo pa so podprli vsi glavni akterji dvakratnega evroligaškega prvaka iz Bologne. Za projekt Zmajev nasmeh lahko vsak opravi donacijo, ki znaša 5 EUR. Donacijo lahko vsak opravi s … Continued

V torek, 2. marca, v Areno Stožice prihajajo košarkarji Virtusa iz Bologne. Cedevita Olimpija in italijanski klub bosta za izvedbo akcije Zmajev nasmeh sodelovala izven parketa, akcijo pa so podprli vsi glavni akterji dvakratnega evroligaškega prvaka iz Bologne.

Za projekt Zmajev nasmeh lahko vsak opravi donacijo, ki znaša 5 EUR. Donacijo lahko vsak opravi s posredovanjem besedilnega sporočila s ključno besedo ‘ZMAJ5’ na 1919, preko mobilne denarnice mBills, ter z nakupom vstopnice v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na spletni strani Petrol Ticket, na vseh bencinskih servisih Petrol po celotni Sloveniji ter na spletni strani Moje karte. Zbrani izkupiček bo namenjen akciji Zmajev nasmeh in programu Veriga dobrih ljudi.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji