Novica
07.06.2022

Cedevita Olimpija druga v Pokalu mladih za sezono 2021/22

Ekipe mlajših starostnih kategorij Cedevite Olimpije so bile tudi v tekmovalni sezoni 2021/22 del tekmovanja za Pokal mladih, mladi Zmajčki pa so sezono sklenili na drugem mestu. Za ekipami mlajših starostnih kategorij Cedevite Olimpije je uspešna tekmovalna sezona 2021/22. Na slovenskem prostoru sta naslov državnega prvaka osvojili ekipi fantov do 13. in 15. leta. Mladinci … Continued

Ekipe mlajših starostnih kategorij Cedevite Olimpije so bile tudi v tekmovalni sezoni 2021/22 del tekmovanja za Pokal mladih, mladi Zmajčki pa so sezono sklenili na drugem mestu.

Za ekipami mlajših starostnih kategorij Cedevite Olimpije je uspešna tekmovalna sezona 2021/22. Na slovenskem prostoru sta naslov državnega prvaka osvojili ekipi fantov do 13. in 15. leta. Mladinci so državno prvenstvo zaključili na drugem mestu, fantje do 17. leta pa so bili na koncu tekmovanja četrti.

Uspešen zaključek sezone je nakazoval že uspeh na februarskem finalnem turnirju Mini Pokala Spar na Kodeljevem, kjer so Zmajčki U13 uspeli postati zmagovalci slovenskega pokalnega tekmovanja.

Uspešni rezultati ekip različnih starostnih kategorij so se ob koncu sezone seštevali v tekmovanju za Pokal mladih v sezoni 2021/22. Cedevita Olimpija je tekmovanje, v katerem je v tej sezoni sodelovalo 83 klubov, sklenila na drugem mestu, za domžalskimi Helios Suns.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji