Novica
02.10.2021

Cedevita Junior v nedeljo z Zadrom, Ilirija že v soboto s Šenčurjem

Medtem, ko se člansko moštvo Cedevite Olimpije ta konec tedna mudi v Srbiji, kjer Zmaje čaka obračun drugega kola Lige ABA z Borcem iz Čačka, pa novi preizkušnji v slovenskem in hrvaškem državnem prvenstvu čakata tudi Cedevito Junior in Nutrispoint Ilirijo. Nutrispoint Ilirija, dres katere nosijo Dan Duščak, Saša Ciani, Blaž Habot, Robert Jurković in … Continued

Medtem, ko se člansko moštvo Cedevite Olimpije ta konec tedna mudi v Srbiji, kjer Zmaje čaka obračun drugega kola Lige ABA z Borcem iz Čačka, pa novi preizkušnji v slovenskem in hrvaškem državnem prvenstvu čakata tudi Cedevito Junior in Nutrispoint Ilirijo.

Nutrispoint Ilirija, dres katere nosijo Dan Duščak, Saša Ciani, Blaž Habot, Robert Jurković in Miha Cerkvenik, se bo v soboto ob 18.00 na dvoboju prvega kola Lige Nova KBM v Hramu slovenske košarke pomerila z Gorenjsko gradbeno družbo Šenčur. Cedevita Junior, pri kateri lahko spremljamo Roka Radovića in Mateja Bošnjaka, bo v nedeljo v tretjem kolu HT Premijer lige, gostovala pri Zadru.

LIGA NOVA KBM, 1. KOLO

Hala Tivoli (Ljubljana, Slovenija), sobota, 2. oktober, ob 18.00:
NUTRISPOINT ILIRIJA – GGD ŠENČUR

HT PREMIJER LIGA, 3. KOLO

Dvorana Krešimirja Ćosića (Zadar, Hrvaška), nedelja, 3. oktober, ob 17.00:
ZADAR – CEDEVITA JUNIOR

Navijaška oprema

Uradni adidas dres za sezono 2022/23 - zelen

V trgovino

Majica Cedevita Olimpija 2022 - Siva

V trgovino

Majica Cedevita Olimpija Basketball - zelena

V trgovino

Uradni adidas dres za sezono 2022/23 - oranžen

V trgovino

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji