Novica
18.04.2021

Cedevita Junior v finalu Prve hrvaške lige

Košarkarji Cedevite Junior so tudi na drugi polfinalni tekmi Prve hrvaške Lige premagali Kaštelo (79:68) in si na ta način zagotovili mesto v finalu tekmovanja. Moštvo Cedevite Junior je na drugi tekmi polfinalnega niza Prve hrvaške lige še drugič premagalo Kaštelo (79:68) in si z dvema zmagama zagotovilo svoje mesto v finalu tekmovanja. Finalni niz … Continued

Košarkarji Cedevite Junior so tudi na drugi polfinalni tekmi Prve hrvaške Lige premagali Kaštelo (79:68) in si na ta način zagotovili mesto v finalu tekmovanja.

Moštvo Cedevite Junior je na drugi tekmi polfinalnega niza Prve hrvaške lige še drugič premagalo Kaštelo (79:68) in si z dvema zmagama zagotovilo svoje mesto v finalu tekmovanja. Finalni niz Prve hrvaške lige se začenja prihodnjo soboto, Cedevita Junior pa se bo pomerila z zmagovalcem polfinalnega niza med Dinamom in Jazinami.

Na drugi polfinalni tekmi potek obračuna na igrišču ni bil tako enosmeren, kot na prvi v Domu košarke Cedevita. Cedevita Junior je na parketu sicer vseskozi prevladovala, a so se domačini v zaključku tekme vrnili v igro s serijo trojk. Kljub temu pa so Zagrebčani v zadnjih minutah tekme prikazali zbrano predstavo in si zagotovili zmago z enajstimi točkami razlike.

Matej Bošnjak, ki se kot posojeni košarkar Cedevite Olimpije razvija pri Cedeviti Junior, je tekmo sklenil z 12 točkami, štirimi skoki in dvema asistencama.

PRVA HRVAŠKA LIGA, 2. TEKMA POLFINALA

Sportska dvorana Sokolana (Kaštela, Hrvaška), sobota, 17. april:
KAŠTELA – CEDEVITA JUNIOR 68:79 (13:18, 15:25, 21:21, 19:15)

STATISTIKA

Matej Bošnjak (Cedevita Junior) – 24 minut, 12 točk (3/7 za dve, 1/3 za tri, 3/4 PM), 4 skoki, 2 asistenci in 2 izgubljeni žogi.
Aleksa Gatarić (Cedevita Junior) – ni igral.

VEČ O PRVI POLFINALNI TEKMI

Zadnje novice


Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Replika uradnega dresa - Jaka Blažič

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Adidas ESSENTIALS 3-STRIPES TEE z logotipom

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji