Novica
18.11.2020

Blažič, Murić in Hodžić na seznamu #mojtim

V sredo je novi selektor slovenske moške članske reprezentance Aleksander Sekulić obelodanil seznam 15 košarkarjev, ki so vabljeni v ljubljanski mehurček drugega cikla kvalifikacij za EuroBasket 2022. Na seznamu 15 košarkarjev lahko najdemo tudi tri košarkarje Cedevite Olimpije, Jako Blažiča, Eda Murića in Alena Hodžića. Slovenska reprezentanca se bo v ljubljanskem mehurčku, ki bo v … Continued

V sredo je novi selektor slovenske moške članske reprezentance Aleksander Sekulić obelodanil seznam 15 košarkarjev, ki so vabljeni v ljubljanski mehurček drugega cikla kvalifikacij za EuroBasket 2022.

Na seznamu 15 košarkarjev lahko najdemo tudi tri košarkarje Cedevite Olimpije, Jako Blažiča, Eda Murića in Alena Hodžića. Slovenska reprezentanca se bo v ljubljanskem mehurčku, ki bo v Stožicah, pomerila z Ukrajino in Madžarsko.

Slovenska reprezentanca je kvalifikacije za EuroBasket 2022 letošnjega februarja začela s polovičnim izkupičkom. V prvem kolu je v tesni končni s 75:77 izgubila na Madžarskem, tri dni kasneje pa je v Kopru s 85:78 ugnala avstrijsko izbrano vrsto.  V tokratnem kvalifikacijskem ciklu Slovence v soboto, 28. novembra najprej čaka obračun z Ukrajinci ter v ponedeljek, 30. novembra povratni dvoboj z Madžari.

KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO 2022, SKUPINA F

2. KVALIFIKACIJSKI CIKEL – SLOVENIJA (LJUBLJANA, DVORANA STOŽICE)

3. kolo

Sobota, 28. november, ob 20.10:
SLOVENIJA : UKRAJINA

4. kolo

Ponedeljek, 30. november, ob 20.10:
SLOVENIJA : MADŽARSKA

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji