Novica
21.11.2021

Bečirović: Potrebna je reakcija in sprememba

Po dveh porazih v zadnjih petih dneh, se Košarkarski klub Cedevita Olimpija na javnost obrača s sporočilom športnega direktorja ljubljanskega kluba, Sanija Bečirovića. Spomnimo, članska ekipa Cedevite Olimpije je v sredo doživela poraz v Podgorici v 7DAYS EuroCupu proti Budućnosti VOLI, v nedeljo pa so morali Zmaji v Beogradu v regionalni ligi premoč priznati Megi … Continued

Po dveh porazih v zadnjih petih dneh, se Košarkarski klub Cedevita Olimpija na javnost obrača s sporočilom športnega direktorja ljubljanskega kluba, Sanija Bečirovića. Spomnimo, članska ekipa Cedevite Olimpije je v sredo doživela poraz v Podgorici v 7DAYS EuroCupu proti Budućnosti VOLI, v nedeljo pa so morali Zmaji v Beogradu v regionalni ligi premoč priznati Megi Mozzart.

“Že pred tednom, ki je za nami, smo želeli v času, ki ga prinašajo reprezentančne akcije, napraviti določene korekcije, ki bi prinesle osvežitev, in najti rešitev, ki bi nam prinesla tisto, kar nam ta trenutek manjka. Ob tem si seveda niti nismo predstavljali, da se bo na zadnjih dveh tekmah zgodilo to, kar se je zgodilo, saj se na obeh gostovanjih na parketu nismo niti pokazali. Ne moremo govoriti o slabem vtisu, ker je to, kar se je dogajalo v Podgorici in Beogradu, pod vsako kritiko vseh nas. Odgovorni smo vsi, ki smo del naše članske ekipe, od prvega, do zadnjega,” sporoča športni direktor KK Cedevita Olimpija, Sani Bečirović. “Vsekakor bomo v prihajajočem tekmovalnem premoru napravili še podrobnejšo analizo in našli rešitve, ki nam bodo pomagale doseči cilj, ki si ga vsi srčno želimo. Sezona je še dolga, nič še ni izgubljenega, v kolikor pa bomo želeli preobrniti potek sezone, je vsekakor potrebna reakcija in sprememba.”

Cedevita Olimpija se bo na parket vrnila v nedeljo, 5. decembra, ko bo v Areni Stožice v desetem kolu regionalne lige gostila Zadar.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji