Novica
15.03.2022

Alen Omić je najkoristnejši igralec 22. kola regionalne lige

Center Cedevite Olimpije Alen Omić je bil izbran za najkoristnejšega igralca 22. kola regionalne lige. Omić se je v nedeljo na obračunu z Mego Mozzart izkazal z 12 točkami in 12 skoki, dvoboj pa je sklenil z valorizacijskim indeksom 30. Alen Omić se je med tekmovalnim premorom konec novembra vrnil v Stožice in se takoj … Continued

Center Cedevite Olimpije Alen Omić je bil izbran za najkoristnejšega igralca 22. kola regionalne lige. Omić se je v nedeljo na obračunu z Mego Mozzart izkazal z 12 točkami in 12 skoki, dvoboj pa je sklenil z valorizacijskim indeksom 30.

Alen Omić se je med tekmovalnim premorom konec novembra vrnil v Stožice in se takoj izkazal kot eden od ključnih členov čete glavnega trenerja Jurice Golemca. Na nedeljskem obračunu 22. kola regionalne lige z Mego Mozzart je zablestel z 12 točkami, 12 skoki in petimi asistencami. Vse to mu je uspelo v 25 minutah igre, ob tem pa je bil nezgrešljiv pri metih iz igre (6/6).

“Srečen sem, da sem postal najkoristnejši igralec kola, ki je za nami. Ekipa je v odlični formi, kar kažejo tudi naši rezultati,” je ob naznanitvi izbora najboljšega igralca 22. kola regionalne lige povedal Omić. “Trud in trdo delo se vedno povrneta, sam pa bom nadaljeval v tem ritmu in dal vse od sebe za ekipo in našo zmago. S soigralci je vedno vse lažje, brez njih mi ne bi uspelo osvojiti tega priznanja.”

Na 11 tekmah regionalne lige, kolikor jih je Omić do sedaj odigral v tej sezoni, Alen v povprečju dosega 8,5 točke, 5,5 skoke in 2,1 asistence v 21,6 minutah, kolikor jih prebije na parketu.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji