Novica
12.04.2023

3. SKL: V četrtfinalu z Vrhniko, prva tekma v soboto

Košarkarji ekipe Cedevita Olimpija mladi se bodo v četrtfinalu 3. SKL pomerili z Ipros Vrhniko. Prva tekma četrtfinalnega niza bo v soboto ob 19.00 v dvorani Osnovne šole Antona Martina Slomška na Vrhniki, druga pa predvidoma teden dni kasneje v mali stoženski dvorani. Skupinski del tekmovanja v 3. SKL je Ipros Vrhnika sklenila na drugem … Continued

Košarkarji ekipe Cedevita Olimpija mladi se bodo v četrtfinalu 3. SKL pomerili z Ipros Vrhniko. Prva tekma četrtfinalnega niza bo v soboto ob 19.00 v dvorani Osnovne šole Antona Martina Slomška na Vrhniki, druga pa predvidoma teden dni kasneje v mali stoženski dvorani.

Skupinski del tekmovanja v 3. SKL je Ipros Vrhnika sklenila na drugem mestu zahodne divizije, z izkupičkom 17 zmag in treh porazov na 20 tekmah. V osmini finala končnice so bili Vrhničani dvakrat boljši od Kolpe. Na prvi tekmi na Vrhniki je semafor kazal 75:48 v korist domače ekipe, v Črnomlju pa je Vrhnika slavila zmago z rezultatom 93:68 in si tako zagotovila mesto med najboljšimi osmimi moštvi v tekmovanju.

Spomnimo, mladi Zmaji so na poti do četrtfinala v osmini finala po dveh tekmah izločili ljubljanske rivale, košarkarje VBO Ljubljane.

Morebitna tretja tekma bo predvidoma v sredo, 26. aprila, ponovno na Vrhniki.

3. SKL, ČETRTFINALE

TEKMA 1

OŠ Antona Martina Slomška (Vrhnika, Ljubljana), sobota, 15. april, ob 19.00:
IPROS VRHNIKA – CEDEVITA OLIMPIJA

TEKMA 2

Mala dvorana Stožice (Ljubljana, Slovenija), sobota, 22. april:
CEDEVITA OLIMPIJA – IPROS VRHNIKA

*Termin za morebitno tretjo tekmo je predvidoma sreda, 26. april.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji