Vsak od vas je v nekem določenem obdobju pustil svoj pečat v zgodovini KK Cedevita Olimpija. Zgodba našega kluba ima številna poglavja, želimo pa si, da ste del naše zgodbe tudi v prihodnje. Četudi se v zadnjih letih in desetletjih ne videvamo več tako pogosto, kot smo se nekoč, je prišel čas, da znova stopimo skupaj.
V KK Cedevita Olimpija verjamemo v povezovanje preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Verjamemo v strast, ki jo vsak od nas kaže, ko govori o ljubljanski košarki, njeni uspešni zgodovini in svetli prihodnosti. Verjamemo v družino Zmajev, ki jo predstavljamo vsi, ki smo bili nekoč del našega kluba.
Naša želja je, da s skupnimi močmi zberemo čim več informacij o nekdanjih igralcih in igralkah, članih in članicah kluba, ki bodo lahko z našo pomočjo našli skupen prostor za druženje, obujanje spominov in kovanje načrtov za prihodnost.
Želimo si, da ostanemo v stiku, in da se nam večkrat v čim večjem številu pridružite na naših domačih tekmah v Stožicah in Tivoliju, ter na dogodkih izven parketa.
Ob tej priložnosti vas vabimo, da postanete del Družine KK Cedevita Olimpija, in da se znova povežemo med seboj.
Vljudno vas vabimo, da k vpisu povabite še nekdanje soigralce ali soigralke, trenerje in trenerke, člane in članice vodstva kluba, skratka, vse, s katerimi ste ostali v stiku.

Each of you has left his mark in the history of KK Cedevita Olimpija at a certain period of time. The story of our club has many chapters, but we want you to be a part of our story in the future as well. Even though in recent years and decades we no longer see each other as often as we once did, the time has come to get back together.
At KK Cedevita Olimpija, we believe in connecting the past, present and future. We believe in the passion that each of us shows when talking about Ljubljana basketball, its successful history and bright future. We believe in the Dragon family, represented by all of us who were once part of our club.
Our wish is to gather as much information as possible about former players, members and members of the club, who will be able to find a common space for socializing, reviving memories and forging plans for the future.
We want you to stay in touch and to join us as many times as possible at our home matches in Stožice and Tivoli, and at events off the floor.
We take this opportunity to invite you to become part of the KK Cedevita Olimpija Family, and to reconnect with each other.
We kindly invite you to invite former teammates, coaches, members of the club’s management, in short, everyone you have kept in touch with.
Družina KK Cedevita Olimpija / KK Cedevita Olimpija Family

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji