Cedevita Olimpija
:
Terme Olimia Podčetrtek
11.05.2021 19:30

Cedevita Olimpija - Terme Olimia Podčetrtek

V torek ob 19.30 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije na četrtfinalni tekmi Pokala Spar s Termami Olimie Podčetrtkom pomerili za mesto na finalnem turnirju četverice.

V mesecu maju košarkarje Cedevite Olimpije poleg bojev v končnici Lige Nova KBM čakajo tudi preizkušnje v Pokalu Spar. Torek tako v Areno Stožice prinaša četrtfinalno tekmo slovenskega pokalnega tekmovanja s Termami Olimie Podčetrtkom, sistem tekmovanja pa je v zaključku sezone 2020/21 nekoliko spremenjen, tako da povratne tekme ne bo.

Obračun s Podčetrtkom, ki se bo v Stožicah začel ob 19.30, bo možno v neposrednem spletnem prenosu spremljati na uradnem YouTube kanalu Košarkarske zveze Slovenije.

V četrtfinalu Pokala Spar nastopa vseh osem ekip, ki so si tekom rednega dela sezone Lige Nova KBM zagotovile svoje mesto v končnici državnega prvenstva, na finalni turnir četverice pa bodo napredovali zmagovalci četrtfinalnih obračunov. S Termami Olimie Podčetrtkom so se Zmaji v tej sezoni pomerili dvakrat in ga dvakrat zanesljivo premagali.

IZJAVI PRED TEKMO:

Jurica Golemac, glavni trener KK Cedevita Olimpija:
»Pred nami je tekma na sistem izločanja, če želiš napredovati potrebuješ zmago. Mi se seveda želimo uvrstiti na finalni turnir. Doma nas čaka tekma s Podčetrtkom, ki je zelo izkušena ekipa, z nekaterimi zanimivimi mladimi igralci. Imeli smo čas za počitek in treninge. Pričakujem, da bomo zaigrali s pravo energijo, ki jo moramo prikazati na vsaki tekmi, in da bomo od prve minute tekme zaigrali resno ter na koncu zabeležili zmago.«

 

Rok Radović, igralec KK Cedevita Olimpija:
»V torek se za nas začenja Pokal Spar. Tekma s Podčetrtkom je za nas izredno pomembna. Napravili bomo vse, da zabeležimo zmago, v svojih mislih pa imamo le en cilj, in to je osvojitev naslova prvaka Pokala Spar.«

 

POKAL SPAR, ČETRTFINALE

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), torek, 11. maj, ob 19.30:
CEDEVITA OLIMPIJA – TERME OLIMIA PODČETRTEK (spletni prenos)

Tekmovanje Pokal Spar (1. kolo)
Dan Tuesday, 11. May 2021
Začetek tekme 19:30
Dvorana Stožice

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Replika uradnega dresa - Jaka Blažič

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Adidas ESSENTIALS 3-STRIPES TEE z logotipom

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji