#Kendrick3
Kendrick Perry

Igralni položaj:

organizator igre

Višina:

183 cm

Državljanstvo:

ZDA

Datum rojstva:

23.12.1992

Zgodba:

Na košarkarski zemljevid se je Kendrick Perry postavil po tem, ko je štiri leta preživel na kolidžu Youngstown State, in po tem, ko leta 2014 ni bil izbran na naboru Lige NBA, se je za čas poletne Lige NBA pridružil Orlando Magic. Sezono 2014/15 je začel kot član Sydney Kings, sklenil pa v dresu moštva Iowa Energy v razvojni Ligi NBA. Sledile so sezone, ki jih je preživel v dresih Kormenda, Karpoš Sokolov, Szolnoki Olaja in Nižnega Novgoroda. Leto 2019 je začel v Parizu, in se 18. decembra preselil k Megi Bemax.

V sezoni 2019/20 je bil Kendrick Perry s povprečjem 18,5 točke na tekmo prvi strelec Lige ABA, za Mego Bemax pa je zaigral na desetih tekmah rednega dela sezone. Na teh desetih obračunih je Perry enkrat uspel preseči mejo 30 točk (v 15. kolu proti Crveni zvezdi mts; 31 točk), še trikrat pa je presegel mejo 20 točk. K svojemu točkovnemu izkupičku je dodajal še 6,2 asistence in 3,7 skoke na obračun.

Kendrick je bil na obračunu slovenskega Superpokala v Kranju, 17. septembra 2020, izbran za najkoristnejšega igralca tekme, po tem, ko je v 28 minutah igre dosegel 20 točk in temu dodal sedem skokov, pet asistenc in dve pridobljeni žogi.

#ZmajevoSrce
#Kendrick3 Kendrick Perry se predstavi
Play video

Ekipa

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Replika uradnega dresa - Jaka Blažič

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Adidas ESSENTIALS 3-STRIPES TEE z logotipom

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji