Znan okviren razpored tekem rednega dela 7Days EuroCupa

V petek je bil v Barceloni opravljen žreb skupin rednega dela 7Days EuroCupa za tekmovalno sezono 2019/20, znan pa je tudi okviren razpored tekem, ki bodo odločale o potnikih med najboljših 16 ekip Evropskega pokala.

Cedevita Olimpija bo v 7Days EuroCupu nastopala v skupini C, kjer se bo pomerila z Darussufako, Unics Kazanom, Germani Brescio Leonesso, Nanterrejem 92 in Joventutom.

RAZPORED TEKEM (7DAYS EUROCUP)

Redni del tekmovalne sezone 2019/20 bodo ljubljanski Zmaji odprli v Areni Stožice, v sredo, 2. oktobra, ko se bodo pomerili s turško Darussafako. V drugem kolu se bo Cedevita Olimpija pomerila z Unicsom, to pa pomeni, da se bodo Ljubljančani že v uvodnih dveh kolih srečali z ekipama, ki veljata za največji favoritki za vrh lestvice v skupini C.

Tudi v tretjem kolu bodo izbranci glavnega trenerja Slavena Rimca gostovali, tokrat pri Germani Brescii, 23. oktobra pa bodo znova stopili na parket v stoženski lepotici, kjer jih čaka obračun z Nanterrejem 92. Nato bosta znova sledili dve gostovanji, najprej bodo Zmaji prvo polovico tekem rednega dela sklenili pri Joventutu, 6. novembra pa se bodo v Carigradu udarili z Darussufako. Ljubljanska ekipa bo med 13. novembrom in 18. decembrom tri od štirih tekem odigrala v Ljubljani, edino gostovanje bo pri Nanterreju, 11. decembra.