Znan dokončen razpored tekem četrtfinalnega niza

V četrtfinalu državnega prvenstva se bodo košarkarji Petrol Olimpije pomerili z Gorenjsko gradbeno družbo Šenčur. Četrtfinalni niz se bo začel v torek, ob 18.30, v Areni Stožice.

Košarkarji Petrol Olimpije bodo končnico Lige Nova KBM, v kateri se bodo najprej pomerili z Gorenjsko gradbeno družbo Šenčur, odprli v torek, 30. aprila, ob 18.30, v Areni Stožice. V soboto, 4. maja, bo ob 15.30 sledila druga tekma niza v Športni dvorani Šenčur. Morebitna tretja tekma bo v torek, 7. maja, ob 18.30, ponovno v stoženski dvorani.

Spomnimo, Petrol Olimpija je Ligo Nova KBM za prvaka s sedmimi zmagami na desetih tekmah sklenila na drugem mestu lestvice drugega dela prvenstva, s tem pa so si izbranci glavnega trenerja Jureta Zdovca zagotovili prednost domačega igrišča, vse do morebitnega srečanja s košarkarji Sixt Primorske. Ekipa Šenčurja je v drugem delu sezone nastopala v Ligi Nova KBM za obstanek in jo sklenila na prvem mestu.

V četrtek do polnoči pa še vedno velja posebna akcijska cena vstopnic za ogled prve četrtfinalne tekma s Šenčurjem. Več o akciji si lahko preberete na TEJ POVEZAVI, vstopnice pa lahko najdete v naši spletni trgovini, na vseh bencinskih servisih Petrol, ter na prodajnih mestih Moje karte.

KONČNICA LIGE NOVA KBM, ČETRTFINALE

1. TEKMA

Arena Stožice (Ljubljana), torek, 30. april, ob 18.30:
PETROL OLIMPIJA – GGD ŠENČUR (nakup vstopnic)

2. TEKMA

ŠD Šenčur (Šenčur pri Kranju), sobota, 4. maj, ob 15.30:
GGD ŠENČUR – PETROL OLIMPIJA

3. TEKMA*

Arena Stožice (Ljubljana), torek, 7. maj, ob 18.30:
PETROL OLIMPIJA – GGD ŠENČUR
*Morebitna tretja tekma. Četrtfinalni niz se igra na dve dobljeni tekmi.