9. - 13. JULIJ - ARENA STOŽICE

Prijavnica - Zmajčkov Kamp

Izpolnjena prijavnica služi samo prijavi na Zmajčkov košarkarski kamp ali Dragon kamp. V primeru, da se bo vaš otrok udeležil tudi tabora OKŠ v Crikvenici vam znižamo ceno Zmajčkovega košarkarskega kampa 2019 za 10 EUR. Za bolj podrobne informacije v zvezi s taborom v Crikvenici in njihovim programom, lahko kontaktirate:
Pavle Dornik ( sd.okslj@gmail.com ).

Izbira kampa

EUR

Podatki o udeležencu kampa

cm

Podatki o plačniku

(plačnik bančnega naloga)

Kontaktne številke (za morebitne nujne primere, za primere morebitnih poškodb)

Dodatna številka

Soglašam s splošnimi pogoji za udeležbo na Zmajčkovem košarkarskem kampu. Splošne pogoje lahko preberete TU, pravtako pa jih boste prejeli naknadno na elektronski naslov v podpis. Podpisan dokument dostavite prvi dan kampa ob registraciji.
S potrditvijo in posredovanjem vaših osebnih podatkov se strinjate, da Košarkarski klub Olimpija Ljubljana in Košarkarsko društvo Zmajček lahko obdelujeta in uporabita vaše navedene osebne podatke za potrebe komuniciranja in obveščanja glede novosti in dogodkov Zmajčkovega kampa ter kluba. Osebne podatke hranimo v elektronski obliki. Po preklicu dovoljenja bomo iz naših evidenc brisali vse vaše osebne podatke, ki so bili pridobljeni preko tega spletnega obrazca.

S klikom na gumb ODDAJ PRIJAVO, boste na zgoraj navedeni email prejeli povratnico s prijavnico in soglasjem. Oboje podpišite in skenirano vrnite na zmajckov.kamp@cedevita.olimpija.com ali podpisano pošljite na naslov Košarkarsko društvo Zmajček, Apihova 21, 1000 Ljubljana. Račun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo prejmete po pošti.
Zadeva oz. naslov elektronskega sporočila: ime in priimek otroka

Prijava na oba termina Zmajčkovega kampa je možna. Prijavnici obvezno izpolnite ločeno. Plačilo izvedete ločeno, računa prejmete po pošti. Popusta za udeležbo na dveh kampih ni. Popusta za udeležbo več otrok iste družine na enem ali dveh kampih ni, možen pa je dogovor za obročno plačevanje, ki mora biti zaključeno na dan začetka kampa. Za slednje nam pišite na zmajckov.kamp@cedevita.olimpija.com.

Prijavnina Zmajčkov kamp (1. ali 2. termin):

Plačana do vključno 31.5.2019: 130 EUR
Plačana med 1.6. in 30.6.2019: 140 EUR
Zadnji dan prijav: 30.6.2019 (oziroma odvisno od zasedenosti kapacitet - 180)

Prijavnina za Zmajčkov kamp, če boste otroka vpisali tudi na OKŠ Tabor Crikvenica:

Plačana do vključno 31.5.2019: 120 EUR
Plačana med 1.6. in 30.6.2019: 130 EUR

Prijavnina na Zmajčkov kamp, skupina Dragon kamp:

Plačana do vključno 31.5.2019: 140 EUR
Plačana med 1.6. in 30.6.2019: 150 EUR
Zadnji dan prijav: 30.6.2019 (oziroma odvisno od zasedenosti kapacitet - 50)